Kantoor

CZ Zorgverzekeringen

CZ-groep is een 100% zorgverzekeraar met 90 jaar ervaring. CZ biedt consumenten basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen aan. Ook bij CZ Zorgverzekeringen is thuiswerken de norm geworden. Met die reden was CZ opzoek naar thuiswerkproducten. Samen met R-Go Tools hebben wij pakketten samengesteld waarmee de werknemers van CZ gezond en efficiënt thuis kunnen werken.

Ook bij CZ Zorgverzekeringen is thuiswerken de norm geworden. Ronald van Ooijen is de ARBO Coördinator van CZ Zorgverzekeringen. Hij heeft samen met zijn collega’s protocollen opgesteld om het thuiswerken zo efficiënt en gezond mogelijk te laten verlopen. Ronald: ‘Health2Work is al jaren een vaste leverancier voor de producten die wij normaal gesproken op kantoor gebruiken. Steeds meer collega’s gaan thuiswerken. Wij willen dat zij ook thuis ergonomisch kunnen werken. Health2Work heeft in samenwerking met R-Go Tools thuiswerkpakketten samengesteld die onze werknemers via onze eigen online omgeving eenvoudig kunnen bestellen.’

''Medewerkers geven aan dat de producten van R-Go tools een toegevoegde waarde zijn voor hun thuiswerkplek.''

CZ staat voor kwaliteit: ‘Medewerkers met fysieke klachten hebben op onze kantoren een ergonomisch ingerichte werkplek om fysieke klachten te voorkomen. Dit ontbreekt in veel gevallen op de thuiswerkplekken. Daarom hebben wij samen met Health2Work en R-Go Tools gekeken hoe wij ook thuis gezond en efficiënt kunnen werken.’

Samen met R-Go Tools hebben wij CZ advies gegeven over het samenstellen van de thuiswerkpakketten ‘Wij waren nog niet bekend met de thuiswerkproducten, maar zijn erg blij met het aanbod van R-Go Tools.' Aldus Ronald van Ooijen van CZ zorgverzekeringen.

Voor onze thuiswerkpakketten hebben we gebruik gemaakt van de R-Go Riser Flexible – Laptophouder, R-Go Compact Break – Toetsenbord, R-Go Zepher Circulaire enkele flatscreenarm en de R-Go Zepher Circulaire dubbele flatscreenarm.

Medewerkers geven aan dat de thuiswerkproducten een toegevoegde waarde zijn voor hun thuiswerkplek. Deze positieve reacties zorgen ervoor dat wij de thuiswerkproducten zeker aanbevelen!

Bekijk hier meer thuiswerkproducten