Kantoor

Diamant-groep

Diamant-groep uit Tilburg al sinds 2009 een trouwe klant. Als leerwerkbedrijf biedt de Diamant-groep passend werk en ontwikkeling aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Diamant-groep neemt bij ons (aangepaste) stoelen en ergonomische producten af.

Uitstekende dienstverlening

'Ik ben erg tevreden over de uitstekende dienstverlening van Health2Work.' vertelt Jack Evers, Kwaliteit, Arbo en Milieumedewerker bij Diamant-groep. 'Ik houd me al tien jaar bezig met vooral kwaliteit en arbeidsomstandigheden en heb dus ruime ervaring in het inrichten van werkplekken. Health2Work is daarbij een goede partner.'

Gratis proefplaatsing

Onze producten kun je gratis testen in je eigen werkomgeving. Diamant-groep is erg blij met deze mogelijkheid. 'De gratis proefplaatsingen vinden we een van de sterkste punten van Health2Work' aldus Jack. “Zo’n service waarderen we zeer. Dat maakt het bedrijf uniek.”

Ruim aanbod en advies op maat

Diamant-groep biedt bewoners van Tilburg en buurgemeenten de mogelijkheid hun talenten in te zetten in een grote variatie aan leerwerkplekken in verschillende bedrijfssectoren. Wij leveren productergonomie aan de organisatie. Dit zijn vooral speciale stoelen en gerelateerde producten zoals voetenbakjes. 'Andere ergonomische hulpmiddelen koop ik gemakkelijk via hun website. Ze hebben een uitgebreid aanbod en kunnen snel leveren.' Evers is erg tevreden over Health2Work. Regelmatig worden we uitgenodigd om advies op maat te geven. Zo weet Diamant-groep zeker dat de producten juist gebruikt worden!

Jack Evers: 'De gratis proefplaatsingen vinden we een van de sterkste punten van Health2Work!'