Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Kantoor

Eigen online productcatalogus voor HumanTotalCare

HumanTotalCare is een onderneming die vanuit verscheidene merken werkt aan de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. Bij HumanTotalCare kunnen medewerkers met ‘Healthcoins’ producten voor de thuiswerkplek aanschaffen bij Health2Work. Hiervoor is een op maat gemaakte pagina op health2work.nl ingericht. Dit wordt geïnitieerd vanuit een vitaliteitsprogramma.

Duurzame inzetbaarheid, ook thuis

Sanne Thijssen is werkzaam als arbeids- en organisatieadviseur voor de werkmaatschappij HumanCapitalCare. Sanne: "We adviseren en ondersteunen werkgevers bij integraal gezondheidsmanagement en helpen daarmee werknemers gezond, competent en gemotiveerd aan het werk te blijven. Wat we doen voor onze klanten, willen we ook voor onze medewerkers."

Vitaliteitsprogramma: Healthcoins voor gezonde producten en diensten

Sanne is actief in de projectgroep van HumanTotalCare die invulling geeft aan het vitaliteitsprogramma. Jaarlijks krijgen medewerkers een vitaliteitsbudget en kunnen deze door middel van Healthcoins inruilen voor gezonde producten en/of diensten. Nu veel medewerkers thuiswerken, wil HumanTotalCare hierop inspelen door producten aan te bieden voor een gezonde thuiswerkplek. Hiervoor zijn meerdere partijen benaderd, waaruit Health2Work is gekozen als aanbieder van ergonomische producten voor de thuiswerkplek.

Gepersonaliseerde online productcatalogus

Als werkgever faciliteert HumanTotalCare een aantal basisvoorzieningen zodat mensen ook thuis gezond kunnen werken. Daarnaast hebben medewerkers de mogelijkheid om zelf producten aan te schaffen. Health2Work heeft een online productcatalogus ingericht. De ergonomen van ArboNed en HumanCapitalCare hebben de producten geselecteerd voor deze catalogus. De producten dragen bij aan een actieve en gezonde thuiswerkplek. Medewerkers van HumanTotalCare hebben Healthcoins gespaard en kunnen deze nu onder andere verzilveren voor kortingsvouchers voor health2work.nl die geldig zijn voor de speciaal ingerichte productcatalogus.

Met deze speciaal ingerichte online productcatalogus geven we medewerkers de vrijheid om zelf producten naar wens aan te schaffen. We verruimen hiermee ons aanbod en beperken de kans op het ontwikkelen van fysieke klachten. Medewerkers zijn enthousiast en maken actief gebruik van de online productcatalogus. Het Steppie balanceboard is één van de producten waar we veel positieve reacties over horen!

Health2Work ontzorgt bij het faciliteren van een gezonde thuiswerkplek

Health2Work ontzorgt hiermee het inkoopproces doordat medewerkers zelf producten kunnen aanschaffen.

De samenwerking rondom dit project met Health2Work verloopt goed. Health2Work is erg klantgericht, denkt met je mee en handelt snel. Als er iets geregeld moet worden, dan regelt Health2Work het voor je!

Benieuwd of een op maat gemaakte online productcatalogus iets is voor jouw organisatie?

Bekijk de mogelijkheden voor een 'Online productcatalogus op maat'