Kantoor
Industrie

Ergonomische producten voor Vixia

Vixia is een werk-leerbedrijf dat arbeidsplaatsen regelt voor mensen met een indicatie op grond van de Wet Sociale Werkvoorziening. Wij leveren al jaren ergonomische producten aan Vixia. In onderstaand filmpje vertelt Ger Gelissen, Kwaliteit Arbo Milieu adviseur bij Vixia, wat hij van onze samenwerking vindt.

Ger vindt het belangrijk dat er een blijvende, passende oplossing gevonden wordt voor de medewerkers van Vixia. Hij houdt zich als KAM adviseur bezig met de arbeidsomstandigheden, specifiek de werkplekken. Hij ziet Health2Work als adviseur en niet in de eerste plaats als leverancier.

Er zijn al veel ergonomische producten van onze ergonomische producten ingezet bij Vixia. Zo maakt één van de werknemers van Vixia gebruik van de Edero armondersteuning. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen die weinig spierkracht hebben of hun spieren niet langdurig kunnen gebruiken of belasten. Het veercompensatiesysteem neemt het volledige gewicht van de arm op een soepele manier over, door middel van een simpele, eenmalige instelling. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van aangepast handmateriaal zoals toetsenborden, muizen en speciale verlichting.

Ger geeft aan dat Vixia enorm tevreden is met de diensten van Health2Work. De medewerkers voelen zich beter door de inzet van de juiste producten. Ze kunnen een goede, gezonde werkhouding aannemen en zo klachtenvrij werken.

Health2Work is onze leverancier maar bovenal onze adviseur. Wat ik vooral waardeer zijn de snelle, informele communicatielijnen waardoor we al gauw tot iets komen. We zijn dik tevreden!