Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Kantoor

Faber Personeelsdiensten Heerenveen

Faber is met ruim 2000 vakmensen aan het werk marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. De Friese vestiging van Faber Bouw bevindt zich net als Brainsquare en Clafis in de oude Technische School in Heerenveen, een zeer markant oud schoolgebouw in het hart van Heerenveen. De oude klaslokalen zijn verbouwd tot professionele kantoorruimten, waarbij de hoge plafonds, de grote ramen en andere authentieke onderdelen in hun oorspronkelijke staat zijn behouden. Het kantoor van Faber is gevestigd in een oud lokaal op de begane grond.

Karakteristieke ruimte

Geluidsproblemen zie je vaak terugkomen in oude gebouwen. Door de hoge lokalen en het harde materiaalgebruik weerkaatst het geluid. Dit zorgde voor een klankkast effect, waardoor medewerkers geluidsoverlast ondervonden. Health2Work heeft hier een passende oplossing voor gevonden zonder daarbij het karakter van de ruimte aan te tasten.

Akoestische plafondpanelen

De geluidsproblematiek is opgelost door de ruimte te voorzien van witte akoestische plafondpanelen. Deze hebben we onder en naast de luchtbehandelingskanalen geplaatst, zodat het industriële karakter niet verloren gaat.

Het effect was meteen merkbaar: de nagalm is sterk verminderd en mensen hebben geen geluidshinder meer van elkaar. We hebben een gezonde en efficiënte werkplek gecreëerd voor de medewerkers van Faber personeelsdiensten. Health2Work is gevraagd mee te denken in een effectieve oplossing, zonder daarbij het karakter van de ruimte aan te tasten.