Projectinrichting
Kantoor

Gemeente Harlingen

De Gemeente Harlingen ligt in het Noorden van Friesland, tegen de Waddenzee, en heeft zo’n 15.000 inwoners. De Gemeente beschikt over een drietal moderne panden die gebruikt worden als kantoor. De Burgemeester en Wethouders werken echter vanuit het oude stadhuis, dat stamt uit begin 1700.

In 2015 en 2016 is het gehele Stadhuis aan de binnenzijde gerestaureerd en in de oorspronkelijke staat en kleuren hersteld. De wens was om de kamer van de wethouder passend in de nieuwe stijl in te richten. De wethouder had voorkeur voor een glazen bureau en een bijpassende vergadertafel, liefst met een luchtfoto van de Gemeente erop.

Voor de wethouder hebben wij een speciaal bureau ontwikkeld dat in hoogte instelbaar is en voorzien is van een glasplaat van gehard glas. Op de bijpassende vergadertafel hebben wij aan de onderkant van de glasplaat de luchtfoto aangebracht, zodat deze niet beschadigd. Zo kan de wethouder vol trots zijn gasten deze prachtige Gemeente laten zien.

Daarnaast hebben wij ook het meubilair van de trouwzaal geleverd. De witte leren stoelen passen perfect in het interieur en geven de zaal een chique karakter.

De tafel en bijpassende stoelen in de centrale hal zijn door ons geleverd, waarbij de kleuren samen met de manager Burgerzaken bedacht zijn. De gebruikte stoelen zijn gemaakt uit 1 stuk gebogen hout.