Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Kantoor

Gemeente Oostellingwerf

Gemeente Ooststellingwerf is een gemeente met ongeveer 26.000 inwoners verdeeld over 13 dorpen. Het gemeentehuis is gevestigd in Oosterwolde, waar circulariteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop staat. Daarnaast is veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers, hierdoor maakt de gemeente de switch naar dynamisch werken met onder andere zit/sta bureaus.

‘Een dynamische en open sfeer’, dat is de wens geweest vanuit de gemeente voor de centrale ontvangsthal. Health2Work heeft dit gerealiseerd door een ontwerp te maken, waarin groen, transparantie en openheid, klantvriendelijkheid en dynamiek naar voren kwamen.

De ontvangstbalie met de verticale tuin – ook wel de Greenwall genoemd – is het hart van de ontvangstruimte. Uniek aan de balie is dat de bezoeker zelf de keuze kan maken voor een zit- of sta plek aan de balie. Daarmee is gemeente Ooststellingwerf één van de eerste gemeentes in Nederland, waar zowel de bezoeker als de medewerker de mogelijkheid heeft om aan de balie te zitten of te staan. Wij hebben dit uniek stukje maatwerk mogen leveren!

In de akoestische zitjes in de centrale hal kan de bezoeker in alle rust met de ambtenaar overleggen, zonder dat de ambtenaar daarvoor een vergaderruimte hoeft te reserveren. Even snel met je laptop of tablet zaken regelen bij de gemeente? Dat kan aan de fraaie bartafel die we hebben voorzien van de nodige aansluitingen.