Kantoor

HAG Creed 6003 bureaustoelen bij Gemeente Nieuwkoop

Na jarenlang dienst te hebben gedaan, waren de bureaustoelen van de kantoorpanden van Gemeente Nieuwkoop toe aan vervanging. De uitdaging lag in het vinden van een geschikte bureaustoel die makkelijk instelbaar is en die geschikt is voor het merendeel van de werknemers. De uitkomst was de HAG Creed 6003. Lees hier wat Leonie van den Burg van de Gemeente Nieuwkoop van het aankooptraject en de zitinstructies vindt.

Nieuwe bureaustoelen voor de medewerkers van Gemeente Nieuwkoop

Na jarenlang dienst te hebben gedaan, waren de bureaustoelen van de kantoorpanden van Gemeente Nieuwkoop toe aan vervanging. De uitdaging lag in het vinden van een geschikte bureaustoel die makkelijk instelbaar is en die geschikt is voor het merendeel van de werknemers. De uitkomst was de HAG Creed 6003. Benieuwd hoe Leonie van den Burg, facilitair coördinator bij Gemeente Nieuwkoop, tot deze oplossing kwam? Lees het in deze referentie!

Gezocht: een veelzijdige stoel die eenvoudig instelbaar is

Leonie van den Burg coördineert alle facilitaire processen die betrekking hebben tot de kantoren waar ambtenaren van Gemeente Nieuwkoop werken. Eén van de projecten die ze coördineerde was de aanschaf van nieuwe bureaustoelen voor het gemeentekantoor. Samen met een collega deed Leonie een jaar lang onderzoek naar wat precies nodig en gewenst was. De eisen: een goede stoel die voldoende ondersteuning biedt en eenvoudig instelbaar is. Ook is het belangrijk dat de stoel voor mensen met verschillende lichaamsafmetingen geschikt is. Samen met Health2Work bracht Leonie een bezoek aan het Flokk Design Center in Rotterdam. Dit gaf meer inzicht in de mogelijkheden en uiteindelijk werd er gekozen voor de HAG H05 5300.

Het voordeel van de 30 dagen proefperiode

Na een onderhandse aanbesteding waarbij Health2Work als winnaar uit de bus kwam, kon de laatste fase van het traject in gang worden gezet. Tijdens de 30 dagen gratis proefperiode werd onderzocht of de HAG H05 daadwerkelijk de meest geschikte stoel was voor Gemeente Nieuwkoop. Leonie: ‘De proefperiode was ideaal. Dertig dagen lang testten werknemers met een verschillende lichaamsbouw ieder twee dagen de stoel.’ De stoel werd goedgekeurd. Maar inmiddels was de HAG Creed 6003 op de markt verschenen, de nieuwste versie van de HAG H05, en er werd besloten dat deze nieuwere versie de beste keuze was.

‘De persoonlijke benadering en de snelle levertijd zijn een factor waarmee Health2Work zich onderscheidt.’

De perfecte match

De HAG Creed is een uitermate gebruiksvriendelijke stoel en daardoor erg geschikt voor een groot kantoor met een diversiteit aan medewerkers. Met de 4-in-1 knop kun je in één beweging zowel de zitdiepte, de hoogte van de rugleuning, het kantelpunt als de schommelfunctie instellen. Wil je de stoel specifieker instellen, dan kun je alle functies ook afzonderlijk instellen. Dit gebruiksgemak gaf voor Leonie de doorslag om déze bureaustoel aan te schaffen voor Gemeente Nieuwkoop.

Persoonlijk en snel

Leonie was erg tevreden over onze persoonlijke benadering. ‘Deze heb ik als heel prettig ervaren. De gesprekken op de Vakbeurs, aan de telefoon en tijdens afspraken waren heel persoonlijk, erg fijn! Dit is echt een onderscheidende factor.’ Ook onze snelle levering werd gewaardeerd, vertelt Leonie: ‘Wat bovendien erg prettig was, is de snelheid van leveren. Waar andere leveranciers een lange levertijd hebben, heeft Health2Work veel producten op voorraad en kan er dus snel geleverd worden. Dit was een groot voordeel bij de aanschaf van armleggers voor een collega die schouderklachten had. Door de snelle levering, kon zij al snel gebruik maken van de ergonomische oplossing.’

‘Fijn dat meteen de hele werkplek meegenomen werd in de zitinstructie!’

Zitinstructie

Onderdeel van onze service is een zitinstructie op locatie, zodra de nieuwe bureaustoelen geleverd zijn. Voordat de ruim honderd nieuwe HAG Creed bureaustoelen in gebruik zijn genomen, kregen de gebruikers een zitinstructie van collega’s Martijn en Annet. Tijdens een zitinstructie wordt uitgelegd hoe de stoel ingesteld moet worden zodat je klachtenvrij kunt werken. ‘Fijn aan de zitinstructie was dat niet alleen het instellen van de bureaustoel werd uitgelegd, maar dat de hele werkplek meegenomen werd. Dus bijvoorbeeld ook de ideale hoogte van het bureau en de beeldschermen.’ Aldus Leonie.

Meer weten?

Wil je zelf ontdekken hoe gebruiksvriendelijk de HAG Creed 6003 is? Vraag dan een proefplaatsing aan via onderstaande button. Je mag de stoel dan 30 dagen gratis uitproberen.

Ja, ik wil de HAG Creed 6003 30 dagen gratis uitproberen!