Projectinrichting
Kantoor

Keerpunt

Keerpunt is een organisatie die duurzame oplossingen biedt voor vraagstukken op het gebied van gezond werken. Keerpunt gelooft in gezonde en duurzame inzetbaarheid voor iedereen, dus ook voor het eigen personeel. Met onze hulp is het kantoor van Keerpunt volledig dynamisch ingericht.

Dynamisch werken in een inspirerend kantoor

In samenwerking met Keerpunt hebben we meerdere ruimtes ingericht met als grootste doel dynamische werkplekken te creëren. Alle bureaus in het kantoor zijn vervangen door zit sta bureaus. Met ErgodeskBikes en zit sta hulpen zoals de Muvman kunnen werknemers nu ook tijdens kantoortijd bewegen. Met het dynamische meubilair zorgt Keerpunt ervoor dat de gezondheid van de werknemers positief gestimuleerd wordt. Gecombineerd met de inspirerende, mooie kantoorinrichting hebben de medewerkers van Keerpunt een fijne werkomgeving! Marianne Buijnink, facilitair manager bij Keerpunt is blij met het resultaat.

‘We krijgen altijd veel complimenten van nieuwe collega’s over de mooie ergonomische kantooromgeving die wij samen met Health2Work hebben gerealiseerd!’

Ongestoord bellen door goede akoestiek

Op het kantoor van Keerpunt wordt veel gebeld, wat storend kan zijn voor collega’s. Daarom hebben we akoestische panelen aan het plafond gemonteerd en plaatsten we akoestische scheidingspanelen bij de bureaus. De werkplekken van de receptionistes hebben een extra plafondpaneel gekregen, namelijk een warmte paneel. Zo kunnen de receptionistes in een aangename temperatuur hun werk doen. Met twee speciaal ontworpen bureaus en een standaardbureau hebben zij optimaal zicht op de entree zodat ze klanten goed kunnen ontvangen.

Een dynamische vergaderzaal van alle gemakken voorzien

De vergaderzalen zijn voorzien van nieuwe tafels en stoelen. De tafels kunnen omhoog geplaatst worden zodat er staand vergadert kan worden. “Dit maakt de dagelijkse standups zowel energiek als kort en bondig!”, stelt Winne Willems, content specialist bij Keerpunt. Staand vergaderen bevordert de productiviteit en creativiteit én is bijzonder effectief! Om vergaderen gemakkelijker te maken zijn de bureaus voorzien van een uniek mechanisme waarmee een extra presentatiescherm midden in de tafel omhoog en omlaag gebracht kan worden. Vergaderen is een stuk leuker geworden!

‘Het eindresultaat mag er wezen! Wij zijn trots op onze ergonomische en functionele inrichting.’