Koninklijke Visio over Health2Work as-a-service

Koninklijke Visio is een expertisecentrum voor slechtziende of blinde mensen. Iedereen die vragen heeft over slechtziend of blind zijn kan bij Koninklijke Visio terecht voor informatie en advies. Het kantoor van Koninklijke Visio is ingericht met ergonomisch kantoormeubilair van Health2Work. Hierin is gebruikt gemaakt van Health2Work as-a-service.

Ergonomisch werken zonder meubilair aan te schaffen

Voor Koninklijke Visio waren de kosten om het ergonomische kantoormeubilair in één keer te kopen te hoog. Toch was er behoefte aan ergonomisch meubilair zoals bureaustoelen en bureaus. De oplossing was betalen voor het gebruik. Door een gunstige gebruikersconstructie voor beide partijen, kunnen de medewerkers van Koninklijke Visio gebruikmaken van ergonomisch meubilair en dus gezond werken. Koninklijke Visio maakte gebruik van zit sta bureaus, bureaustoelen, Muvman krukken en Ergodeskbikes. Inmiddels zijn de producten aangeschaft door Koninklijke Visio.

Health2Work zorgt voor een snelle en professionele afhandeling en is een betrouwbare partij! Heb je een extra bureaustoel nodig, dan wordt dat snel geregeld.

Jenny Rinsampessy (adviseur arbo en gezonheidsmanagement)

Hoe gaat het in zijn werk?

Als klant geef je aan wat de betreffende afdeling nodig heeft. Vervolgens inventariseert Health2Work wat er daadwerkelijk nodig is, waarna een offerte opgesteld wordt en ter ondertekening wordt voorgelegd. Heb je meer of minder meubilair nodig, dan wordt dit geregeld.

Health2Work as-a-service maakt ergonomisch werken mogelijk, zonder dat je het meubilair hoeft aan te schaffen. Dankzij deze constructie kon Koninklijke Visio haar medewerkers toch voorzien van een ergonomische en gezonde werkplek.

Ik ben erg blij dat deze constructie er is. Hiermee maak je het toch mogelijk dat medewerkers ergonomisch kunnen werken zonder te hoeven investeren. Bovendien voorkom je onnodig ziekteverzuim als gevolg van een ongezonde werkplek.


Jenny Rinsampessy (adviseur arbo en gezonheidsmanagement)

Meer weten over Health2Work as-a-service?

Benieuwd of Health2Work as-a-service iets voor jou is? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Meer info over Health2Work as-a-service >