NHG huurt ergonomische bureaustoelen

NHG (Nationale Hypotheek Garantie) zet zich samen met de markt in om verantwoorde woonfinanciering voor meer consumenten mogelijk te maken. Cindy Stoker is werkzaam als office manager bij NHG. Ze is verantwoordelijk voor alle faciliteiten op kantoor, waaronder de werkplekken. Als werkgever vind NHG het belangrijk dat iedereen gezond kan werken, ook thuis. Hoe faciliteer je snel en efficiënt een gezonde thuiswerkplek?

Als iedereen plots komt thuis te werken, moet je snel schakelen. NHG vind het belangrijk dat medewerkers ook thuis gezond kunnen werken. Gezien het om een tijdelijke situatie gaat zocht Cindy Stoker, office manager bij NHG naar een passende oplossing om medewerkers snel te kunnen voorzien van een ergonomische bureaustoel. Cindy: "We willen medewerkers een gezonde werkplek bieden en voorkomen dat mensen klachten ontwikkelen."

Op dit moment werkt bijna iedereen thuis, dit heeft alles te maken met het coronavirus. Om snel te kunnen schakelen maken we gebruik van de huurmogelijkheid van Health2Work. Hierdoor kunnen we onze medewerkers snel voorzien van een ergonomische bureaustoel zonder het product te hoeven aanschaffen.

Cindy vertelt verder: "Het contact met Health2Work bevalt goed, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en het huurproduct wordt snel geleverd. Dit is een ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar tijdelijke ergonomische bureaustoelen."

Tijdelijk kantoormeubilair nodig? Bekijk de mogelijkheden.

Relevante producten