Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

RENN4

Health2Work heeft van RENN4 de opdracht gekregen om een multifunctionele lerarenkamer in te richten. De beschikbare ruimte moet geschikt zijn voor teamoverleg, informeel overleg en ontspanning. Daarnaast moet de ruimte ook kunnen fungeren als kantine. We hebben al deze mogelijkheden samengebracht in één ontwerp. We zijn daarbij uitgegaan van activiteit gerelateerde plekken die zijn gemarkeerd met een karpet op de linoleum vloer. Elk tapijt geeft een bepaalde activiteit aan.

Teamoverleg / lunch

We hebben een lange tafel langs het raam geplaatst. Hieraan kunnen alle medewerkers gezamenlijk plaatsnemen om koffie te drinken of een hapje te eten. Deze tafel kan daarnaast worden gebruikt voor teamoverleg. De tafel is van massief eikenhout, zodat een huiselijke en gemoedelijke sfeer gecreëerd wordt. In combinatie met het licht van buiten, de comfortabele stoelen en de tapijtloper is dit een prettige plek voor iedereen. De tafel is bijna 5 meter lang en is gemaakt uit twee delen die onzichtbaar zijn verbonden. Deze tafel is een voorbeeld van maatwerk dat door ons geleverd kan worden. Iedere lengte, elke vorm en elk materiaal is mogelijk.

Informeel overleg

Aan de hoge bartafel kunnen medewerkers even bijpraten onder het genot van een kop koffie, de dag doornemen en de weekplanning doorspreken. In combinatie met de lampen ontstaat de informele sfeer van een kroeg of bar. Medewerkers kunnen aan deze hoge tafel zitten, maar ook staan.

Ontspanningsruimte

Het werken met deze jonge doelgroep is zeer intensief en vergt veel energie. Het is prettig om je dan even terug te kunnen trekken en comfortabel onderuit te kunnen zakken op één va de loungebanken. Deze banken zijn de blikvanger in de ruimte. Ze hebben een speelse vorm en een opvallende kleur. Om een boek of een kop koffie kwijt te kunnen, zijn gemakkelijk te verplaatsen salontafeltjes bij de banken geplaatst.