Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Tandartsenpraktijk Grou

Tandartsenpraktijk Grou is een traditionele tandartsenpraktijk, waarbij elke tandarts in 1 kamer werkt en de gehele behandeling uitvoert. Naast de traditionele behandelingen, kan men in de praktijk ook terecht bij extreme tandarts angst. Tandarts ter Pelkwijk is een van de 2 angst tandartsen in Fryslân.

De entree van de praktijk was gedateerd, met schoon metselwerk wanden, plavuizen vloeren en een balie die niet ergonomisch was. Tandartsenpraktijk Grou heeft Health2Work gevraagd een compleet nieuw interieur te ontwerpen met betrekking tot de balie, wanden, vloeren, verlichting, wachtruimte, kinderhoek, deuren, poetsplek en toiletgroep

Nadat ons ontwerp was goedgekeurd, hebben wij de hele uitvoering van de verbouwing op ons genomen. In slechts 7 werkdagen, waarbij de praktijk maar 1,5 dag gesloten was, hebben wij de volgende zaken gerealiseerd: egaliseren van alle wanden; aanbrengen glasvlies; sauzen van de wanden; schilderen van alle kozijnen; egaliseren bestaande vloer en leggen nieuwe pvc vloer; alle bestaande deuren beplakken in HPL zodat deze een totaal nieuwe look hebben gekregen; realiseren van een maatwerk balie met 2 ergonomische werkplekken; realiseren van een maatwerk poetsplek en kinderhoek; plaatsen van een full colour visual aan de wand, voorzien van akoestisch materiaal; leveren van de lampen; leveren van het wachtkamermeubilair en de maatwerk kapstok.