Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Projectinrichting
Zorg

Tandartsenpraktijk Grou

Tandartsenpraktijk Grou heeft een regulier tandartsspreekuur, maar je kunt hier ook terecht als je extreme angst voor de tandarts hebt. Om jou als klant te verwelkomen in een aantrekkelijke ontvangstruimte hebben wij de entree, de balie en de wachtruimte opnieuw ingericht.

Een nieuw, fris ontvangst

De entree van de praktijk was gedateerd: het metselwerk was zichtbaar, er lagen plavuizen op de vloer en aan de balie kon niet ergonomisch gewerkt worden. Het ontwerp voor de praktijk was dus niet alleen gericht op de entree, maar ook op een goede baliewerkplek, de deuren, wanden en vloeren, de verlichting, de wachtruimte met kinderhoek, een tandenpoetsplek en de toiletten.

Snelle uitvoering met groot resultaat

In slechts 7 werkdagen waarvan de praktijk maar 1,5 dag gesloten was, hebben we het ontwerp uitgevoerd. Tijdens de verbouwing hebben we het volgende gerealiseerd:

  • Het egaliseren van alle wanden, het aanbrengen van glasvliesbehang en het sauzen van de wanden
  • Het schilderen van alle kozijnen
  • Het egaliseren bestaande vloer en het leggen nieuwe pvc-vloer
  • Alle bestaande deuren beplakken met HPL zodat deze een totaal nieuwe look hebben gekregen
  • Het plaatsen van een full colour visual aan de wand, voorzien van akoestisch materiaal
  • Het leveren van de lampen, het wachtkamermeubilair en de maatwerk kapstok

Daarnaast hebben we een maatwerkbalie gerealiseerd met twee ergonomische werkplekken voor de receptionistes. Ook is er een tandenpoetsplek en een kinderhoek ingericht.

Een mix van maatwerk en design

De mix van maatwerkoplossingen en design meubilair heeft de ontvangstruimtes van Tandartsenpraktijk Grou omgetoverd tot een verwelkomende, aantrekkelijke ruimte!