Projectinrichting
Kantoor

Thuiswerkportaal op maat

Hoe houd jij medewerkers gezond en gemotiveerd tijdens thuiswerken? Het faciliteren van een gezonde thuiswerkplek is hierin essentieel. Hoe fijn is het als medewerkers zelf mee kunnen beslissen in het bestelproces of zelf hun bestelling kunnen plaatsen? Health2Work biedt een eigen bestelportaal voor gezonde thuiswerkplekken aan. Ontdek hier de ervaringen van klanten die gebruik maken van het thuiswerkportaal.

Ontdek hier onze referenties

Natalie Gemin
HR Manager Nederland, verantwoordelijk voor MVO
Pernod Ricard is een spirit company
50 medewerkers

Natalie heeft in December 2020 een survey gestuurd naar alle medewerkers. Een van de uitkomsten was de behoefte aan een goede bureaustoel. Health2Work was via een vorige werkgever al bekend bij Natalie. Health2Work heeft goed advies gegeven in de mogelijkheden waardoor een bureaustoel in lijn met het MVO beleid aan iedereen verstrekt kon worden. Natalie: ”De voorbereiding van het gehele proces met behulp en advies van Health2Work maakt het snel en gemakkelijk. De leveringen verliepen voorspoedig. De opmerking van werknemers ‘mijn rug is je erkentelijk’ wordt regelmatig gemaakt.” De medewerkers voelen zich verzorgt en het sluit perfect aan bij één van onze waarden 'valuing people' en het MVO beleid op wereldwijd en lokaal niveau.

Anita Tabak
Facility manager
Bouwinvest Real Estate Investors B.V. investeert het vermogen van institutionele beleggers in vastgoed.
250 medewerkers

Bij Bouwinvest was thuiswerken niet helemaal nieuw, iedereen heeft een laptop, toetsenbord en smartphone. Anita geeft aan: ‘Thuiswerken deden we al maar in verband met Covid-19 gingen alle medewerkers de hele week elke dag thuiswerken. Dan wil je als werkgever een goede werkplek leveren. We zijn begonnen met het leveren van bureaustoelen en begin 2021 wilden we complete ergonomische thuiswerkplekken faciliteren.’ Bouwinvest heeft al 8 jaar een samenwerking met Health2Work en de keuze voor een eigen bestelportaal via Health2Work was dan ook snel gemaakt. Anita: ‘Health2Work geeft altijd goed advies, samen met onze IT en HR afdeling hebben we het aanbod samengesteld. De medewerkers vinden het portaal erg prettig werken!’.

Frank de Bont
Senior adviseur Huisvesting & Preventie
Lister biedt huisvesting en begeleiding aan mensen met een psychische kwetsbaarheid of verslaving.
650 medewerkers

‘Als preventie medewerker pleit ik ervoor dat mensen thuis net zo veilig kunnen werken als op kantoor’ aldus Frank de Bont van Lister. Toen medewerkers aangaven last te hebben van nekklachten heeft Frank contact opgenomen met Health2Work. Lister maakt sinds januari 2021 gebruik van een eigen bestelportaal voor gezonde thuiswerkplekken via Health2Work. ‘De medewerkers vinden het heel bijzonder dat dit portaal er voor hun is.’ Frank beveelt Health2Work aan: ‘De bereikbaarheid, het advies op maat, de proeftijd en het op locatie installeren van de producten is top!’

Edward Baselier
Coördinator Facilities, Ergocoach & Digi coach
Marsh is marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij & risicobeheersing
250 medewerkers

Marsh maakt gebruik van een eigen bestelportaal voor gezonde thuiswerkplekken via Health2Work. Edward Baselier vertelt: ‘ Onze HR afdeling heeft een nieuwsbrief gestuurd naar alle medewerkers over Hybride Werken. We willen dat al onze medewerkers een gezonde werkplek hebben en zochten een betrouwbare adviseur.’ Health2Work en Marsh werken al langer samen. Edward: ‘ Wat ik fijn vind aan Health2Work zijn de korte lijntjes, 30 dagen op proef, maatwerkoplossingen en het eerlijke advies. Er wordt echt meegedacht, ook op tactisch niveau, zoals over de beschikbare budgetten. Door een ergonomische thuiswerkplek voorkom je uitval en de medewerkers zijn er erg blij mee!’

Gerda Bollemaat
Arbo
- preventiecoördinator
Gemeente Lelystad
620 medewerkers

Gerda was al bekend met Health2Work, met name voor het aanschaffen van maatwerk stoelen en ergonomische voorzieningen. Gerda: “In het begin van de pandemie hebben we veel getwijfeld over de inrichting van de thuiswerkplek. We hebben meerdere scenario’s uitgewerkt. We kwamen er vrij snel achter dat wij liever niet het huidige meubilair verplaatsten naar de medewerkers thuis. Want hoe zou het kantoor er dan uit zien als we wel weer terug zouden komen?” In april 2020 koos de Gemeente Lelystad daarom voor thuiswerkplekken in bruikleen. “Zo kan elke medewerker op een gezonde manier thuiswerken” aldus Gerda Bollemaat. De samenwerking met Health2Work verloopt goed. “Er is veel kennis, worden snel oplossingen aangedragen en er wordt altijd gestreefd naar een goed advies” geeft Gerda aan. Gerda: “Ik zou Health2Work zeker aanbevelen, de medewerkers zijn erg blij met de thuiswerkplek en vinden het goed geregeld.”

Gertie Paalman
Adviseur Arbeid & Gezondheid
Gelre ziekenhuizen
3600 medewerkers

Gelre ziekenhuizen hecht veel waarde aan goede arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Gertie Paalman, adviseur Arbeid & Gezondheid: “De Covid pandemie zorgde voor een versnelling en intensivering van het thuiswerken, met name voor de werknemers die thuis kunnen werken. Wij hebben een beleid opgesteld voor het thuiswerken, waarin een goede en gezonde werkplek is meegenomen.” Gelre ziekenhuizen en Health2Work zijn al jaren partners voor ergonomische hulpmiddelen. Gertie: “Wij hebben voor Health2Work gekozen omdat er veel maatwerk mogelijk is, we hebben in overleg het aanbod samengesteld. Daarnaast is Health2Work erg meedenkend en flexibel! We kunnen bijvoorbeeld altijd nieuwe/andere producten toevoegen aan het portaal.”

Mirjam van den Berg
Tactisch inkoper
’s Heeren Loo
18.000 medewerkers

“Het thuiswerken duurde langer dan dat wij in het begin hadden gedacht, toch wij waren positief verrast door het vermeerderd thuiswerken en we wilden dit blijven doen. Dit zorgde ervoor dat wij in april 2021 een thuiswerkbeleid op hebben gesteld, in lijn met ons duurzaamheidsbeleid.” Aldus Mirjam, tactisch inkoper bij ’s Heeren Loo. “Health2Work was al een contractpartner van 's Heeren Loo, al onze werkplekken moeten voldoen aan de Arbo-wetgeving dus ook de thuiswerkplekken, daarnaast hebben wij net als Health2Work duurzaamheid hoog in het vaandel.” Mirjam geeft aan: “Health2Work heeft goed met ons meegedacht, communiceert helder en duidelijk en de vraagstukken worden serieus genomen, ik zou Healht2Work daarom zeker aanbevelen!”