Projectinrichting
Kantoor

Tigra Beheer Leeuwarden

TIGRA vergroot de duurzame inzetbaarheid van werknemers door hen te helpen blijvend vitaal te zijn (of weer te worden) en optimaal en met plezier te functioneren. Nu en in de toekomst. Met het brede scope van dienstverlening, een heldere visie en een persoonlijk werkwijze springt TIGRA op al deze ontwikkelingen in. Zij streeft ernaar marktleider te zijn in Nederland, als dé partner voor werkgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid van vitale, dynamische en sprankelende werknemers.

Vanwege de groei van de organisatie heeft TIGRA beheer besloten een nieuw kantoorpand te zoeken voor hun centrale organisatie. Er is gekozen voor de 2e etage van een monumentaal pand in het centrum van Leeuwarden. Deze ‘zolder’ is voorzien van allerlei originele elementen zoals de balken, de dakkapellen en de inbouwkasten.

Omdat TIGRA zich inzet voor Duurzame inzetbaarheid voor hun klanten, wilde men ook nu vooroplopen op het gebied van gezond kantoorwerk. Daarom is Health2Work al in een vroeg stadium betrokken om mee te denken met de inrichting.

Zo hebben wij gekozen om alle werkplekken te voorzien van zit/sta bureaus en zeer goede bureaustoelen. Ook kan per werkplek de verlichting geregeld worden. Tussen de werkplekken zijn akoestische wanden geplaatst, zodat men geen overlast heeft van een bellende collega. De kleuren van de meubelen zijn complementair aan de overige kleuren in de ruimte, passend bij het verleden en karakter van het pand.