Kantoor

Unimouse helpt klachten voorkomen

Triangle Solutions biedt al 20 jaar gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossingen voor IT-monitoring. Aukje Weening, eigenaar van Triangle Solutions, kon door pijnklachten aan haar hand op een gegeven moment niet meer haar dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Via Health2Work heeft Aukje de Unimouse aangeschaft en nu kan ze weer pijnvrij werken.

Binnen Triangle Solutions stuurt Aukje haar medewerkers aan en zorgt ze ervoor dat alles goed verloopt. Ze omschrijft zichzelf ook wel als vliegende keep: ‘Ik spring bij waar nodig.’ Aukje maakt lange dagen en zit veel achter de computer. Het overmatig gebruik van de muis zorgde voor klachten. Aukje: ‘Ik kon op een gegeven moment niet meer werken. Als je in bed ligt en je voelt de pijn nog, dan weet je dat dit niet goed is.’

Kennis van zaken

Via google kwam ze terecht bij Health2Work. Aukje: ‘Via de website werd mij al vrij snel duidelijk dat Health2Work kennis heeft van zaken, ze doen meer dan enkel producten verkopen.

Telefonisch werd er contact met mij opgenomen door Frederika. Ik was onder de indruk! Er werd doorgevraagd naar mijn klachten en ik kreeg goede tips en advies. Het voelde bijna als een doktersconsult. Je krijgt niet het gevoel dat iemand je iets probeert aan te smeren, maar voelt je echt geholpen.

Aukje Weening (Eigenaar Triangle Solutions)

Vermindering van spierspanning

De Unimouse bleek de oplossing voor Aukje haar klachten en zorgde ervoor dat ze kon afwisselen qua houding. Aukje: “Doordat mijn hand in een verticale (natuurlijke) positie komt te staan wordt mijn hand minder belast.”

Ik zou Health2Work zeker aanraden, je wordt goed geholpen en medewerkers hebben kennis van zaken.

Aukje Weening (Eigenaar Triangle Solutions)

30 dagen vrijblijvend proberen

Bijkomend voordeel is dat je producten eerst vrijblijvend 30 dagen kan proberen voordat je overgaat tot aanschaf. Wil jij net als Aukje de unimouse 30 dagen vrijblijvend proberen?

Klik dan hier!