Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Workshops kantoorergonomie en ergonomisch zitten in de wagen bij Anton Paar

Health2Work verzorgde bij Anton Paar workshops kantoorergonomie en ergonomisch zitten in de wagen. De medewerkers van Anton Paar werden voorzien van praktische tips om hun werkplek ergonomischer te maken.

De Anton Paar Groep ontwikkelt, produceert, distribueert en biedt ondersteuning voor analytische instrumenten die wereldwijd worden gebruikt in onderzoek, ontwikkeling en kwaliteitscontrole. Anton Paar produceert hoogwaardige meet- en laboratoriuminstrumenten voor industrie en onderzoek. Het is wereldleider in het meten van dichtheid, concentratie en CO2 en op het gebied van reometrie. Andere specialiteitsgebieden zijn: Petroleumtesten, microgolfsynthese, viscosimetrie, polarimetrie, refractometrie, röntgenverstrooiing, monstervoorbereiding en oppervlaktekarakterisering.

Health2Work heeft Anton Paar van een incompany workshop voorzien rond kantoorergonomie en ergonomie in de wagen. De uitwerking van de workshop werd volledig afgestemd op de noden van medewerkers van Anton Paar in Gentbrugge. Onze ergonomisch adviseur Karen Fabry, die ook kinesitherapeute is van opleiding, verzorgde deze uiteenzetting door de medewerkers van een theoretische uitleg te voorzien rond ergonomie, maar ook door praktische handvatten aan te reiken waarmee de medewerkers hun (auto)werkplek optimaal kunnen instellen.

“De workshop was heel goed! Karen is een zeer enthousiaste dame die op een boeiende manier veel praktijkgerichte uitleg geeft. Naast een theoretisch luik heeft ze ons veel bruikbare tips gegeven.

Ze nam ook tijd om op de individuele vragen te antwoorden. Een zeer geslaagde middag voor ons! Hopelijk nemen de collega's de tips nu mee in hun dagelijkse routine.”

Wens je meer informatie over onze incompany workshops? Neem contact met ons op!