Health2Work Services

Health2Work biedt naast een breed assortiment ergonomische oplossingen ook verschillende diensten aan. Deze diensten maken het werk prettiger en productiever. 

Onze diensten

Onze diensten zijn er voornamelijk op gericht om de levensduur van producten te verlengen. Een voorbeeld hiervan is het preventief en correctief onderhouden van bureaustoelen.

Wij verkopen en adviseren producten van hoogwaardige kwaliteit die jarenlang meegaan.

Er is na verloop van tijd kans dat onze producten optisch en technisch gedateerd raken. We kunnen dan bestaand meubilair een upgrade geven, zodat het weer als nieuw functioneert. Herkenbaar is de slijtage van bekleding op bureau- en vergaderstoelen. Wij herstofferen deze stoelen voor je, zodat ze weer jaren gebruikt kunnen worden. Bekijk al onze diensten rechts in het overzicht.

Werkwijze

Onze onderhoudsmonteurs komen, indien nodig, vooraf langs voor inventarisatie van de servicewerkzaamheden. Na deze inventarisatie ontvang je een offerte op maat met daarin ook de datum waarop we de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Bereikbaarheid Health2Work Services

Onze afdeling Services is alle werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.30 uur via telefoonnummer: 088 - 240 00 62 of per e-mail via service@health2work.nl.

Responstijd bij storingen

Bij een (telefonische/e-mail) storingsmelding wordt binnen 24 uur de storing geïnventariseerd en direct een afspraak gemaakt voor de reparatie.

Nazorg

Onze service afdeling evalueert direct na het uitvoeren van de werkzaamheden op locatie met jou of alles naar wens is afgehandeld.