Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Werken bij Health2Work

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft!

Commercieel medewerker binnendienst

Houd je van interactie met klanten, ben je commercieel, leergierig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En spreekt het werken voor een MKB-bedrijf jou aan? Dan is deze baan als commercieel medewerker binnendienst zeker iets voor jou!

Bekijk de vacature


Open sollicitatie

Werken bij Health2Work is werken bij is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland en België. Wij adviseren over en verzorgen gezonde en efficiënte werkomgevingen. Wil jij deel uit maken van ons team, maar zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Stuur ons dan een motivatiebrief en je cv, we staan altijd open voor een kennismaking.

Stages en afstuderen

Een stage bij Health2Work is dé ideale mogelijkheid om kennis te maken met veel aspecten van het bedrijfsleven. We investeren graag in toekomstige arbeidskrachten. Daarom bieden wij jaarlijks veel studenten van diverse HBO, WO en MBO opleidingen een stagemogelijkheid aan. De volgende afdelingen bieden een stagemogelijkheid:

  • Afdeling Verkoop
  • Afdeling Marketing
  • Afdeling Administratie
  • Afdeling Transport en Logistiek
  • Afdeling HR

Mail je cv en motivatie naar HR@health2work.nl 

Neem nu contact op!

Ben jij op zoek naar een baan, bijbaan of stage? Bekijk wat Health2Work jou te bieden heeft! Of neem direct contact op met onze HR Adviseur Ivana Rackovic via hr@health2work.nl of 088 240 00 60.