Terug naar overzicht

Workshop inschrijving

Gezond zitten, zo zit dat!

Gezond zitten, zo zit dat!

Als arbomedewerker krijg je te maken met vragen over gezond zitten vanuit de organisatie. Tijdens deze workshop willen we je handvatten geven om hierop een goed antwoord te geven.

99,- per ticket (excl btw)

Ingeplande workshops

 • 29 augustus 2024 13:00, Blaricum Nog 9 plaatsen beschikbaar
  tickets
 • 03 december 2024 13:00, Blaricum Nog 10 plaatsen beschikbaar
  tickets
1 tickets (99,- excl btw)

Omschrijving

Mensen kunnen heel slecht zitten op een goede stoel. Tijdens deze workshop leer je ‘alles’ over goed zitten! Wanneer is een bureaustoel goed? Wat zijn de normen voor stoelen en welke zitfilosofieën zijn er. Passen alle medewerkers op dezelfde stoel?

Wat kun je verwachten?

Je krijgt tijdens de workshop Gezond zitten, zo zit dat! inzicht in de verschillende zitfilosofieën en mogelijkheden die er zijn op het gebied van goed zitten. Er wordt gekeken naar de trends op zitgebied en de risico’s van verkeerd zitten. Tevens wordt er gekeken naar de beste manier om stoelen goed in te stellen bij medewerkers. Als je vragen hebt over specifieke zitproblematiek binnen jouw organisatie krijg je tijdens de workshop het antwoord.

Wat kost het?

Voor € 99 (excl BTW) kun je deelnemen* aan deze interactieve workshop. Naast een leerzame en gezellige middag krijg je een uitgebreide lunch, lesmateriaal en na afloop van het programma wordt een borrel georganiseerd. De workshop start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Data

De workshop wordt op de de volgende data gegeven:

 • 29 augustus 2024 Blaricum
 • 3 december 2024 Blaricum

Interesse?

Schrijf je dan in voor de workshop Gezond zitten, zo zit dat. Ook kunnen wij een incompany workshop organiseren. Wij verzorgen dan op locatie deze workshop. Dit is maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden!

* De workshop gaat door als er minimaal 4 inschrijvingen zijn. 

Leerdoelen

 • Na de workshop weet je welke houdingen helpen bij het voorkomen van klachten.
  Na de workshop heb je inzicht in de invloed op zitten van schuifkrachten, zwaartekracht maar ook gewoontes en discomfort.
  Na de workshop ken je de maatwerk mogelijkheden op zitgebied, denk hierbij aan uniek vormgegeven stoelen maar ook aan artrodese oplossingen, ergoshape, speciale armleggers etc.
 • Na de workshop ben je op de hoogte van regelgeving op het gebied van beeldschermwerk en vertaal je dit naar praktische oplossingen.
  Na de workshop heb je kennis van de voordelen van bewegen en variatie in houding voor de gezondheid.