Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht

Workshop inschrijving

Meer bewegen op het werk

Meer bewegen op het werk

Lang zitten is risicovol dus meer bewegen tijdens een werkdag is absolute noodzaak. Tijdens deze workshop leer je meer over dynamisch werken en ontdek je hoe je als professional deze manier van werken kunt stimuleren.

Accreditatie: 4,5 accreditatiepunten

€ 199,- per ticket (excl btw)

Ingeplande workshops

  • 29 oktober 2020 12:00, Blaricum Nog 11 plaatsen beschikbaar
    tickets
1 tickets (€ 199,- excl btw)

Omschrijving

De workshop 'Meer bewegen op het werk' is specifiek gericht op professionals op het gebied van arbeid, ergonomie en gezondheid. Denk aan arbeidsdeskundigen, verzuimregisseurs, ergotherapeuten, Arbo-verpleegkundigen en arbeids- en bedrijfsfysiotherapeuten. Tijdens de workshop gaan we in op de technische mogelijkheden voor dynamisch werken en geven we je handvatten voor effectief coachen en gedragsverandering.

Accreditatie

De workshop 'Meer bewegen op het werk' is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging Van Arbeidsdeskundigen (NVvA), het loket Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (ADAP) en het Koninklijk Nederlands Gezelschap voor Fysiotherapie (KNGF). Na deelname aan deze workshop krijg je 4,5 accreditatiepunten.

Sta je geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, dan worden de punten na afloop van de workshop automatisch toegevoegd aan jouw digitale portfolio.

Locatie

Deze workshop vindt plaats in Blaricum. Het is ook mogelijk deze workshop te organiseren op één van onze andere locaties: Surhuisterveen of Gentbrugge. Wil je graag dat wij bij jou langskomen? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden. 

Programma

12:00 uur aanvang en lunch
12:30 uur
ontvangst en introductie Health2Work
13:00 uur
start workshop
14:30 uur
pauze met koffie/thee/fris
14:45 uur
vervolg workshop
17:00 uur
afsluitende borrel

Kosten

Voor €199,00 excl. BTW kun je deelnemen aan deze interactieve workshop. Bij aanvang van de workshop ontvang je het lesmateriaal. Wij verzorgen een uitgebreide lunch en een borrel na afloop van de workshop.

Leerdoelen

Na de workshop...

  • heb je inzicht in het begrip sedentair gedrag en ken je de risico's ervan.
  • ken je de invloed van bewegen voor de gezondheid en het werkvermogen.
  • weet je hoe je dynamische hulpmiddelen verantwoord kunt gebruiken.
  • heb je handvatten voor gedragsverandering en coaching (op individueel en groepsniveau) waardoor je jouw klanten effectief begeleidt bij meer bewegen op het werk.