Boost werkgeluk met ergonomische werkplekken

Ontdek hoe ergonomie bijdraagt aan een gelukkiger en gezonder team.

Ontdek het geheim van een gelukkige werkplek

Als organisatie ben je constant bezig met het geluk van je medewerkers. Een ergonomisch ingerichte werkplek verhoogt niet alleen de waardering van medewerkers voor hun werkgever, maar verbetert ook hun algehele welzijn en productiviteit. Onze ervaring met klanten laat zien dat maar liefst  4 op de 5 van de medewerkers meer waardering heeft voor werkgevers die investeren in ergonomische oplossingen.


De verborgen impact van een niet-ergonomische werkplek

Ergonomische klachten zijn een veelvoorkomend probleem op de werkvloer. Rug-, nek-, en schouderpijn kunnen leiden tot verzuim en verminderde productiviteit. Toch neemt slechts een klein deel van de werkgevers maatregelen om deze klachten te voorkomen.


Health2Work maakt het verschil

Bij Health2Work richten wij ons niet alleen op het leveren van ergonomische producten. We bieden een complete oplossing om werkplekken te transformeren. Samen met onze ergonomisch adviseurs onderzoeken hoe jij gebruik maakt van je werkplek en waar je verbeteringen door kunt voeren om daadwerkelijk optimaal gebruik te maken van je werkplek. Onze aanpak heeft bewezen succesvol te zijn, met 88% van de gebruikers die een vermindering van fysieke klachten heeft.


Waarom Health2Work?

We begrijpen dat elke werkplek uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen, van werkplekchecks tot op maat gemaakte ergonomische inrichtingen, ontworpen om iedereen gezond en gelukkig te houden.


Neem vandaag nog actie

Verhoog het werkgeluk en de productiviteit binnen jouw organisatie. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend advies over hoe we jouw werkplek kunnen verbeteren. Een van onze ergonomisch adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om samen de mogelijkheden te verkennen.