Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

De keukentafel als thuiswerkplek

De keukentafel als thuiswerkplek

Het belang van een goede thuiswerkplek wordt vaak onderschat. Werk jij nog steeds aan de keukentafel? Lees dan snel onze tips voor het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek.

4 min
De Swopper, niets zal je meer bewegen!

De Swopper, niets zal je meer bewegen!

De Aeris Swopper is een klassieker onder de bureaukrukken en is niet meer weg te denken als het gaat om ergonomie. De Swopper voorkomt rugklachten en is een mooie aanvulling/afwisseling op een bureaustoel. Lees in deze blog hoe de Swopper jou kan ondersteunen tijdens je werkdag!

4 min
De antivermoeidheidsmat, voor het reduceren van beroepsziekten

De antivermoeidheidsmat, voor het reduceren van beroepsziekten

De verschillende vormen van lichamelijk belastend werk binnen de industrie kan uiteindelijk leiden tot bijvoorbeeld rugklachten en pijnlijke gewrichten. Een antivermoeidheidsmat is een curatief middel om deze en andere klachten te voorkomen. Lees in deze blog meer over de werking van de antivermoeidheidsmat.

4 min
Fysieke (over)belasting in de zorg

Fysieke (over)belasting in de zorg

Door middel van onze slimme hulpmiddelen kunnen we zorgwerkzaamheden verlichten en ervoor zorgen dat de kans op fysieke klachten beperkt wordt. Een voorbeeld van zo'n slim hulpmiddel is de Vikta Komfitilt. In deze blog delen we hoe de Vikta Komfitilt bij kan dragen aan duurzame zorg.

3 min
Ergonomische bureaustoel voor iedere lengte

Ergonomische bureaustoel voor iedere lengte

Ben je opzoek naar een ergonomische bureaustoel maar ben je langer dan gemiddeld of juist kleiner? Lees dan snel verder!

4 min