Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Blog categorie: zorg

Powernap op het werk

Powernap op het werk

Wist je dat het slaaptekort van werknemers miljarden aan kosten met zich meebrengt? Een vermoeide medewerker heeft een verhoogd risico om fouten te maken. Lees meer over de gevolgen van vermoeidheid op de werkvloer en de positieve effecten van een powernap.

5 min
Anti-decubitus ten tijde van Covid-19

Anti-decubitus ten tijde van Covid-19

Decubitus is een ernstige aandoening welke veel voorkomt als mensen ernstig ziek zijn of inactief. Decubitus ontstaat door krachten op het lichaam zoals druk en schuifkrachten. Er ontstaan beschadigingen van de huid die kunnen leiden tot verlies van een volledige weefsellaag. Juist nu is het belangrijk om snel te handelen en decubitus te voorkomen. Op dit moment gaat de aandacht voornamelijk uit naar ziekenhuizen en IC-afdelingen, maar ook in de ouderenzorg en chronische zorg speelt dit probleem.

4 min
Hoe houd je bewoners van zorgorganisaties in beweging?

Hoe houd je bewoners van zorgorganisaties in beweging?

Nu veel dagbesteding is afgelast en naar buiten gaan beperkt wordt, is het lastiger voor cliënten om zichzelf bezig te houden en voldoende te bewegen. Gelukkig zijn er veel manieren om ook binnen aan genoeg beweging te komen. Een aantal tips voor je op een rij.

5 min
Hygiëne en fysieke belasting in de zorg

Hygiëne en fysieke belasting in de zorg

Op dit moment is de druk op de zorg ongekend hoog en daarmee ook de fysieke belasting. Hulpmiddelen zijn noodzaak om het werk vol te houden. Daarnaast zijn de risico’s op kruisbesmetting hoog. Health2work heeft producten die het werk verlichten en kruisinfecties voorkomen.

5 min
Contactloos afleveren

Contactloos afleveren

Met name in deze tijd is een ergonomische werkplek belangrijk. Daarom kan je vanaf nu je product contactloos laten bezorgen.

3 min