Kennisdocumenten

Kennis over gezondheid en vitaliteit in de werkomgeving: wij vinden dat we die moeten delen! Dit doen we dan ook door middel van, onder andere, onze kennisdocumenten. Met praktische tips over ergonomisch werken kun je nu én in de toekomst klachtenvrij werken! Ontdek onze kennisdocumenten en vraag ze gratis aan.

Thuiswerkbeleid organiseren
Thuiswerkbeleid organiseren

Thuiswerken is inmiddels breed geaccepteerd en de verwachting is dat de thuiswerktrend verder doorzet. Hoe ga jij hiermee om als HR adviseur? Ontdek de antwoorden in ons gratis kennisdocument.

Health2Work as-a-service
Health2Work as-a-service

Voor het aanschaffen van een nieuwe ergonomische werkplek is niet altijd het budget beschikbaar. Lees alles over flexibel financieren in ons gratis kennisdocument

Hybride Werken
Hybride Werken

Health2Work faciliteert en denkt mee over slim Hybride Werken, zodat medewerkers gezond en efficiënt aan de slag blijven en werkgevers volledig ontzorgd worden. Lees het in ons gratis kennisdocument.

Curatieve hulpmiddelen voor kantoormedewerkers
Curatieve hulpmiddelen voor kantoormedewerkers

We introduceren je graag aan de wereld van curatieve hulpmiddelen. Ontdek hoe je deze effectief inzet en waarom het cruciaal is om snel te handelen. Lees het gratis kennisdocument.

De nieuwste innovaties in de zorg
De nieuwste innovaties in de zorg

Om duurzame zorg te kunnen realiseren zijn bestaande en nieuwe innovatieve technologieën onmisbaar. Ontdek alle innovaties in ons gratis kennisdocument.

Bewegen in het onderwijs
Bewegen in het onderwijs

Het gedrag van kinderen in de klas is veranderd. Het meubilair is vaak nog zoals vroeger. Lees in ons gratis kennisdocument waarom ergonomie in het onderwijs belangrijk is.

Stappenplan gezond thuiswerken
Stappenplan gezond thuiswerken

In dit gratis aan te vragen stappenplan staat hoe je op een gezonde manier thuis je werkplek kunt instellen en ontvang je tips om het thuiswerken zo efficiënt mogelijk te maken.

Ergonomie in de industrie
Ergonomie in de industrie

Hoe kunnen we de fysieke belasting verlagen in de industriële sector? Bekijk onze oplossingen in ons gratis kennisdocument Ergonomie in de industrie.

Meer weten over ergonomie?

Neem contact op met onze ergonomisch adviseurs. Zij vertellen je graag meer over ergonomie!