Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Frederika

Frederika Rollingswier

Wie met Health2Work belt, heeft grote kans Frederika aan de lijn te krijgen. “Ik ben het eerste aanspreekpunt. Ik probeer de andere adviseurs van de binnendienst uit de wind te houden.” Dankzij haar vermogen goed te luisteren en door te vragen, zorgt ze ervoor dat de telefoontjes bij de juiste persoon terechtkomen. Bovendien bieden we service met een hoofdletter S. En dat zie je: mensen komen bij ons terug.”

Thuiswerken met Frederika

Thuiswerken met Frederika

Thuiswerken is op dit moment zeer actueel. Dit heeft te maken met het coronavirus en het advies van het FOD om thuis te werken indien mogelijk. Frederika neemt je mee hoe zij een thuiswerkdag productief doorkomt.

2 min
Last van RSI/KANS klachten? Lees onze tips!

Last van RSI/KANS klachten? Lees onze tips!

RSI staat voor Repetitive Strain Injury, oftewel: schade door herhaaldelijke belasting. RSI-klachten en symptomen worden echter niet alleen veroorzaakt door repeterende bewegingen maar ook door een langdurige statische houding, het uitoefenen van kracht of een combinatie van alle drie. Omdat de term RSI de lading niet volledig dekt, is de term KANS geïntroduceerd. KANS staat voor Klachten Arm Nek en/of Schouders. In deze blog lees je meer over RSI en KANS en geven we je tips om klachten te voorkomen!

5 min
De juiste muis bij pols- en armklachten

De juiste muis bij pols- en armklachten

Doe jij veel computerwerk en ervaar je hierbij soms vervelende pols- en armklachten? Of heb je last van RSI- of KANS-klachten? Ontdek zelf of een ergonomische muis de oplossing is voor je klachten.

5 min
"Ik kan weer typen zonder pijn"

"Ik kan weer typen zonder pijn"

Wat doe je als je op een ochtend je vingers naar het toetsenbord brengt en je wijsvinger niet meer wil buigen? Als je instinctief met je hand wegblijft van je muis en je zelfs niemand meer “de middenvinger” kan geven, omdat dit gebaar een stekende pijn teweeg brengt?

1 min