Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Invloed design kantoor op productiviteit

31 oktober 2017
Laatste wijzigingsdatum: donderdag 30 apr. 2020
Invloed design kantoor op productiviteit

Het design van de kantooromgeving heeft invloed op de productiviteit. Kantoorruimtes kunnen vaak ook efficiënter worden gebruikt door bijvoorbeeld taak gebonden werkplekken te creëren. Een combinatie van ruimtes om in samen te werken en ruimtes waarin werknemers zich kunnen terugtrekken kan leiden tot een hogere productiviteit.

Uit onderzoek blijkt dat een fraai en prettig design van de kantooromgeving een steeds belangrijker bijdrage levert aan een productieve werksfeer.

Uit rapporten van TNO blijkt daarnaast dat de huidige kantoortuinen aan de individuele werknemer moeten worden aangepast. Zo kan comfortabel, productief, gezond en energiebesparend gewerkt worden. Tot slot is het uiteraard ook van belang dat het interieur past bij het bedrijf of het merk. Met het juiste, innovatieve, ergonomische en fraaie design kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrent.

Lees hier het volledige artikel.

Projectinrichting Laat je adviseren door onze deskundigen
Djurre De Boer
Djurre De Boer

Naast zijn studie komt Djurre in zijn vrije uren de marketingafdeling versterken van Health2Work. "Voldoende bewegen is belangrijk. Dus kom in beweging!"

Ga naar alle blog berichten van Djurre