Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

In gesprek met een Arbeidsdeskundige over gezonde werkplekken

In gesprek met een Arbeidsdeskundige over gezonde werkplekken

In gesprek met een Arbeidsdeskundige over gezonde werkplekken

Miranda van der Poel is eigenaar van/arbeidsdeskundige bij Van der Poel Arbeidsdeskundig Advies & Reïntegratie. In 2008 is ze begonnen als zelfstandig ondernemer. Miranda richt zich met name op beoordeling, ondersteuning en begeleiding van verzuimende werknemers in het kader van WvP-trajecten, daarnaast op de begeleiding van letselschadeslachtoffers. Een ergonomische werkplek is heel belangrijk volgens Miranda.

Kennispartner in maatwerk oplossingen

Miranda ziet Health2Work als een kennispartner sinds het begin. Zo vertelt Miranda: ‘Ik werk veel in verzuim en letselschade. Ik schakel Health2Work in voor complexere vraagstukken met betrekking tot iemand zijn/haar werkplek. Een ergonomische werkplek is in deze situaties onmisbaar. Health2Work biedt altijd een maatwerk oplossing voor de klant'.

Waar voldoet een perfecte bureaustoel aan?

Een werkplek moet overal goede ondersteuning bieden. De bureaustoel is het uitgangspunt voor een ergonomische werkomgeving. Miranda vertelt verder: 'Een goede bureaustoel moet voor elk individu instelbaar zijn, zodat de persoon weer kan functioneren in zijn/haar functie. In mijn werk raad ik vaak de RH Logic 400 aan. Deze stoel is modulair instelbaar en biedt daarom altijd een oplossing die past bij mijn cliënten. Door bijvoorbeeld andere armleggers of een andere gasveer of zelfs een stuit-uitsparing kun je met deze stoel echt het verschil maken voor iemand met letsel!’, aldus Miranda.

Hoe meer instellingen hoe beter de ondersteuning

Miranda geeft aan dat het vinden van de perfecte bureaustoel essentieel is: ‘Zelf vind ik de kantelfunctie en de zitdiepte van de zitting erg belangrijk bij een bureaustoel, dit zorgt voor precies de juiste ondersteuning aan je lichaam. Ergonomische bureaustoelen hebben een lange levensduur en zijn van hoge kwaliteit, het is een goede investering die ik iedereen aanbeveel,' aldus Miranda.

Meer weten over Ergonomische bureaustoelen?

Waar let je op bij de aanschaf van een ergonomische bureaustoel? Onze ergonomisch adviseur Annet Zwinkels let er met name op dat de bureaustoel echt aansluit bij de gebruiker. Lees alles in haar blog. Nieuwsgierig geworden naar een ergonomische werkplek? Ontdek ons Ergonomiepaspoort!

Heine de Bruin
Heine de Bruin

Klanten tevredenstellen, daar kan Heine van genieten. Na zijn studie Small Business and Entrepreneurship is Heine van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Heine is leergierig en kreeg de ruimte om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Inmiddels is hij algemeen directeur. Health2Work biedt veel ergonomische oplossingen en dat is volgens Heine de kracht van het bedrijf. “Als ik klanten adviseer over ergonomische hulpmiddelen bij fysieke klachten, dan kunnen we altijd een geschikt product leveren. Er is bij ons geen ‘nee’ te koop.”

Ga naar alle blog berichten van Heine