Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Leasen bij Health2Work

Leasen bij Health2Work

Wil je het beste voor je werknemers maar is er op dit moment geen ruimte in je budget? Het overkwam Koninklijke Visio. Gelukkig bieden wij een goede oplossing: je kunt onze producten leasen! In deze blog lees je meer over het leasen van onze ergonomische oplossingen. Ook vertelt Jenny Rinsampessy van Koninklijke Visio over haar ervaringen met leasen bij Health2Work.

Een betaalbare oplossing voor je klachten

Stel, je hebt een medewerker met fysieke klachten. Om de klachten te verminderen of zelfs te doen verdwijnen wordt een ergonomische bureaustoel en een zit sta bureau geadviseerd. Omdat de aanschaf van deze producten te duur is, wordt besloten om toch door te gaan met de bestaande meubels. De klachten verergeren waardoor de medewerker zijn werkzaamheden niet meer kan uitvoeren en thuis komt te zitten. Hoe mooi zou het zijn als er toch een betaalbare oplossing is. Door het leasen van de ergonomisch bureaustoel en het zit sta bureau kan de medewerker toch gezond aan het werk!

De lease-ervaringen van Koninklijke Visio

Koninklijke Visio zocht naar een betaalbare oplossing waarmee de kantoren tóch ergonomisch konden worden ingericht en vond de oplossing in onze leasemogelijkheid. Jenny, Adviseur Arbo- en Gezondheidsmanagement bij Koninklijke Visio, vertelt waarom Visio ergonomische oplossingen leaset: ‘De kosten waren te hoog om ergonomisch kantoormeubilair in één keer aan te schaffen maar we wilden toch een oplossing voor de fysieke klachten van onze medewerkers. Nu leasen we zit sta bureaus, bureaustoelen, Muvman stahulpen en Ergodeskbikes.’

Leasen maakt dynamisch werken mogelijk

De aanschaf van een aantal zit sta bureaus met ergonomische bureaustoelen en dynamische zit en sta hulpmiddelen is een goede investering in de gezondheid van je medewerkers, maar tevens een kostbare investering. Door ergonomische oplossingen te leasen voorkom je niet alleen dat je in één keer een groot bedrag moet betalen, maar kun je ook ontdekken welke dynamische oplossingen werken voor jouw bedrijf en welke oplossingen passen bij jouw werknemers. Na de leaseperiode besluit je of je de producten teruggeeft of koopt tegen een gereduceerd tarief dat voorafgaand aan de leasetermijn is afgesproken.

Volop keuzemogelijkheden

Leasen bij Health2Work houdt in dat je veel keuzemogelijkheden hebt en zo dus altijd het product kiest dat bij je past. We geven je graag advies over het soort oplossingen dat wij bieden en je kunt aan de hand van een gratis proefplaatsing van 30 dagen ontdekken of de oplossing aansluit bij je wensen. Na de proefperiode maken wij een offerte op waarin onder andere de termijn, de kosten en het gereduceerde tarief voor de mogelijke uiteindelijke aanschaf in opgenomen worden.

Het traject werkt prettig en overzichtelijk, zo stelt ook Jenny. ‘Eén van onze directeuren geeft aan wat nodig is voor een afdeling. Vervolgens komt Health2Work inventariseren wat daadwerkelijk nodig is. Dan wordt een offerte opgesteld en ter ondertekening voorgelegd aan de directeur. Health2Work zorgt voor een snelle en professionele afhandeling en is een betrouwbare partij in de leaseconstructie.’

Contract aangepast aan jouw wensen

Voor sommige bedrijven geldt dat er regelmatig wijzigingen zijn in de bedrijfsruimtes. Hier kunnen wij in het leasecontract rekening mee houden. Zo hebben we met Koninklijke Visio contractueel afgesproken dat leaseproducten worden teruggenomen als een afdeling of gebouw wordt afgestoten. Om te voorkomen dat er een overschot aan ongebruikte ergonomische oplossingen ontstaat, nemen we de producten terug.

Ook leasen?

Wil je meer weten over de leasemogelijkheden van Health2Work? Neem dan contact met ons op via 088 240 00 60!

Heine de Bruin
Heine de Bruin

Klanten tevredenstellen, daar kan Heine van genieten. Na zijn studie Small Business and Entrepreneurship is Heine van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Heine is leergierig en kreeg de ruimte om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Inmiddels is hij algemeen directeur. Health2Work biedt veel ergonomische oplossingen en dat is volgens Heine de kracht van het bedrijf. “Als ik klanten adviseer over ergonomische hulpmiddelen bij fysieke klachten, dan kunnen we altijd een geschikt product leveren. Er is bij ons geen ‘nee’ te koop.”

Ga naar alle blog berichten van Heine