Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Wij zijn Exact Online bij Health2Work

Wij zijn Exact Online bij Health2Work

Ons team groeide, ik kreeg er veel collega’s bij. Heel fijn voor het bedrijf, maar ook voor onze klanten. We kunnen u nu nog beter adviseren om een fijne werkomgeving te creëren. Door de groei kon het dan niet uitblijven dat intern ook het één en ander moest veranderen. Sommige software groeit met je mee en kun je gemakkelijk updaten, andere software moet je vervangen. Zo ook ons administratieprogramma.

Overgang

Afgelopen juni zijn we overgegaan naar Exact Online, een online boekhoudprogramma. De overgang heeft heel wat voorbereiding gevergd. We hebben ervoor gezorgd dat u, als klant, bijna niets van deze overgang zou merken. Iedere klant heeft zijn eigen klantnummer behouden. De overgang naar Exact Online gaf ons de mogelijkheid om het systeem op te schonen. Zo kunnen wij effectiever onze administratie verwerken en verlagen we de werkdruk.

Snel inzicht in gegevens

Nu we alweer een tijdje met Exact Online werken, merken we dat we veel sneller gegevens uit ons systeem kunnen halen. We kunnen in één oogopslag zien wat onze hardlopende producten zijn en welke we dus goed op voorraad moeten hebben. We zijn nu nog bezig met het finetunen van het programma.

Ik zou het programma zeker aanraden aan middelgrote- en grote bedrijven. Exact Online biedt op een overzichtelijke manier heel veel inzicht in de administratie.

Tips om over te stappen naar een nieuw boekhoudprogramma!

  • Maak eerst een inventarisatie van het huidige programma. Waarom wil je overstappen en wat zijn de wensen voor de administratie van uw organisatie.
  • Onderzoek de voor- en nadelen van de verschillende boekhoudprogramma’s.
  • Bezoek organisaties die met de verschillende boekhoudprogramma’s werken. Doe veldonderzoek.
  • Informeer in je eigen netwerk naar ervaringen met boekhoudprogramma’s.
  • De laatste tip: bekijk of het programma bij je organisatie past!

Heb je een vraag aan Yvonne over Exact Online? Stel ze gerust!

Neem contact met haar op
Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris

Relevante blog posts

Werkstress verergert lichamelijke klachten
Werkstress verergert lichamelijke klachten

Voor 39 procent van de Nederlandse medewerkers geldt dat stress gerelateerd aan werk de fysieke klachten verergert met 26 tot 50 procent. Voor nog eens bijna een derde van ...