Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Wij zijn Exact Online bij Health2Work

25 augustus 2015
Laatste wijzigingsdatum: donderdag 14 mei 2020
Wij zijn Exact Online bij Health2Work

Ons team groeide, ik kreeg er veel collega’s bij. Heel fijn voor het bedrijf, maar ook voor onze klanten. We kunnen u nu nog beter adviseren om een fijne werkomgeving te creëren. Door de groei kon het dan niet uitblijven dat intern ook het één en ander moest veranderen. Sommige software groeit met je mee en kun je gemakkelijk updaten, andere software moet je vervangen. Zo ook ons administratieprogramma.

Overgang

Afgelopen juni zijn we overgegaan naar Exact Online, een online boekhoudprogramma. De overgang heeft heel wat voorbereiding gevergd. We hebben ervoor gezorgd dat u, als klant, bijna niets van deze overgang zou merken. Iedere klant heeft zijn eigen klantnummer behouden. De overgang naar Exact Online gaf ons de mogelijkheid om het systeem op te schonen. Zo kunnen wij effectiever onze administratie verwerken en verlagen we de werkdruk.

Snel inzicht in gegevens

Nu we alweer een tijdje met Exact Online werken, merken we dat we veel sneller gegevens uit ons systeem kunnen halen. We kunnen in één oogopslag zien wat onze hardlopende producten zijn en welke we dus goed op voorraad moeten hebben. We zijn nu nog bezig met het finetunen van het programma.

Ik zou het programma zeker aanraden aan middelgrote- en grote bedrijven. Exact Online biedt op een overzichtelijke manier heel veel inzicht in de administratie.

Tips om over te stappen naar een nieuw boekhoudprogramma!

  • Maak eerst een inventarisatie van het huidige programma. Waarom wil je overstappen en wat zijn de wensen voor de administratie van uw organisatie.
  • Onderzoek de voor- en nadelen van de verschillende boekhoudprogramma’s.
  • Bezoek organisaties die met de verschillende boekhoudprogramma’s werken. Doe veldonderzoek.
  • Informeer in je eigen netwerk naar ervaringen met boekhoudprogramma’s.
  • De laatste tip: bekijk of het programma bij je organisatie past!

Heb je een vraag aan Yvonne over Exact Online? Stel ze gerust!

Neem contact met haar op
Yvonne Wilman
Yvonne Wilman

Nauwkeurig en gestructureerd, zo omschrijven de collega’s het werk van Yvonne. Sinds 2010 verzorgt de inwoonster van Kollum vijf dagen per week de financiële administratie van Health2Work. “Health2Work is een prachtig bedrijf. We zijn geen dozenschuivers, maar leveren veel toegevoegde waarde. We geven gedegen advies over onze ergonomische producten en bieden veel service. Dat maakt ons bedrijf zo sterk én dat maakt het fijn om hier te werken.”

Ga naar alle blog berichten van Yvonne

Relevante blog posts