Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Robuuste werktafels voor de industrie

Robuuste werktafels voor de industrie

Werktafels die tegen een stootje kunnen!

Speciaal voor de industriële werkomgeving heeft Health2Work een serie robuuste werktafels die tegen een stootje kunnen. De werktafels zijn eenvoudig aan te passen of uit te breiden met verschillende accessoires. Met de werktafels van Health2Work kan een geavanceerde productielijn, maar ook een eenvoudige werkplaats kwalitatief hoogwaardig en ergonomisch worden ingericht. Werktafels vormen de basis voor elke werkplaats. De werktafels van Health2Work worden met vele toepassingen volledig voor jou op maat gemaakt waardoor jouw werkplek zo effectief en efficiënt mogelijk ingericht wordt. Het modulaire systeem waarvan Health2Work gebruik maakt, zorgt ervoor dat iedere werkplaats naar wens ingericht kan worden.

Drie soorten werktafels

  • Basic werktafels

De basic werktafel is eenvoudig van opzet, maar flexibel in gebruik. De basic werktafel kan in een rij opgesteld worden als montage- of testwerkplek. Met verschillende accessoires zoals wielen en aanbouw elementen kan de basic werktafel uitgebreid worden zodat de werktafel geheel naar wens is.

  • Paktafels

De paktafel is qua frame gelijk aan de andere werktafels, maar is voorzien van handige accessoires voor het inpakken en verpakken van kleine producten. Door hulpmiddelen binnen handbereik te plaatsen wordt de fysieke belasting van de medewerker zo veel mogelijk beperkt.

  • Concept tafels

Concept tafels zijn speciaal ontworpen voor de elektronica-, assemblage- en productie-industrie. Er is rekening gehouden met optimalisatieprocessen, zoals Lean en 5S. De tafels zijn leverbaar met een handzwengel of motor voor eenvoudige hoogte instelling.

Op zoek naar een solide werktafel?

Onze werktafels zijn solide gebouwd voor een lange levensduur. Ben je op zoek naar zo'n werktafel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag bij het inrichten van jouw werkplek.

Laat je adviseren
Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris

Relevante blog posts

De ideale hoogte van je bureau
De ideale hoogte van je bureau

De ideale hoogte van je bureau valt en staat met de rest van de instellingen van je werkplek. Het is belangrijk om eerst goed op je bureaustoel te zitten en daarna je burea...