Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Robuuste werktafels voor de industrie

03 april 2019
Laatste wijzigingsdatum: donderdag 16 apr. 2020
Robuuste werktafels voor de industrie

Werktafels die tegen een stootje kunnen!

Speciaal voor de industriële werkomgeving heeft Health2Work een serie robuuste werktafels die tegen een stootje kunnen. De werktafels zijn eenvoudig aan te passen of uit te breiden met verschillende accessoires. Met de werktafels van Health2Work kan een geavanceerde productielijn, maar ook een eenvoudige werkplaats kwalitatief hoogwaardig en ergonomisch worden ingericht. Werktafels vormen de basis voor elke werkplaats. De werktafels van Health2Work worden met vele toepassingen volledig voor jou op maat gemaakt waardoor jouw werkplek zo effectief en efficiënt mogelijk ingericht wordt. Het modulaire systeem waarvan Health2Work gebruik maakt, zorgt ervoor dat iedere werkplaats naar wens ingericht kan worden.

Drie soorten werktafels

  • Basic werktafels

De basic werktafel is eenvoudig van opzet, maar flexibel in gebruik. De basic werktafel kan in een rij opgesteld worden als montage- of testwerkplek. Met verschillende accessoires zoals wielen en aanbouw elementen kan de basic werktafel uitgebreid worden zodat de werktafel geheel naar wens is.

  • Paktafels

De paktafel is qua frame gelijk aan de andere werktafels, maar is voorzien van handige accessoires voor het inpakken en verpakken van kleine producten. Door hulpmiddelen binnen handbereik te plaatsen wordt de fysieke belasting van de medewerker zo veel mogelijk beperkt.

  • Concept tafels

Concept tafels zijn speciaal ontworpen voor de elektronica-, assemblage- en productie-industrie. Er is rekening gehouden met optimalisatieprocessen, zoals Lean en 5S. De tafels zijn leverbaar met een handzwengel of motor voor eenvoudige hoogte instelling.

Op zoek naar een solide werktafel?

Onze werktafels zijn solide gebouwd voor een lange levensduur. Ben je op zoek naar zo'n werktafel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag bij het inrichten van jouw werkplek.

Laat je adviseren
Sjak de Vries
Sjak de Vries

Deze rasechte Fries is geboren en getogen in Dokkum. Als teamleider geeft Sjak leiding aan de afdeling binnendienst. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het klantcontact met een aantal klanten in het westen van het land. "Ik vind het leuk om met zoveel verschillende personen te maken te hebben. Ik coach collega’s en help klanten met een hulpvraag."

Ga naar alle blog berichten van Sjak

Relevante blog posts