Het Ontmoetingskantoor

Hoe zorg je voor voldoende betrokkenheid bij Hybride Werken? Hoe richt je de werkplekken in? De nieuwe manier van werken en werkplekken vergt creativiteit.

Wie werkt wanneer thuis en welke taken voer je op kantoor uit en welke taken voer je thuis uit? Een goede balans in het Hybride Werken zorgt ervoor dat we elkaar in bepaalde mate blijven ontmoeten. Even informeel bijkletsen, net als ‘vroeger’. Ergonomisch werken in een ontmoetingskantoor! Het ontmoetingskantoor zorgt voor binding en verbondenheid met collega's. Health2Work deelt graag de visie over het ontmoetingskantoor.

Kennisdocument Het Ontmoetingskantoor
Kennisdocument Het Ontmoetingskantoor

Het kantoor is niet langer alleen de plek waar je werkt. Hoe zorgen we voor betrokkenheid? En hoe past de thuiswerkplek daar in? Ontdek het kennisdocument 'Het Ontmoetingskantoor'.

Doe de circulaire check
Doe de circulaire check

Gebruik je minder kantoorruimte? Of ga jij in de toekomst minder kantoorruimte gebruiken? Misschien heb je goud in handen. Wij berekenen voor jou of jouw bestaande meubilair statiegeld heeft met onze gratis circulaire check.

Stap voor stap aan de slag?
Stap voor stap aan de slag?

Wil jij liever stapsgewijs aan de slag met het creëren van een ontmoetingskantoor. Wij helpen je graag verder met ons stappenplan. In dit stappenplan ontdek je alle verschillende fases voor de inrichting van jouw toekomstige kantoor.

Projectmanagement

Aan de hand van vier stappen gaan we samen jouw ontmoetingskantoor vormgeven. Dankzij de nieuwste technieken stap jij virtueel in jouw nieuwe ontmoetingskantoor.

Stappen:
1. Kennismaking
2. We maken een 2D & 3D ontwerp
3. Pitch op jouw locatie
4. VR ervaring van jouw nieuwe kantoor

Annette Veltman-Bats: ‘Voor ons is het belangrijk om een kantoor te hebben die niet alleen geschikt is om tijdens werkuren individueel aan je bureau te hoeven doorbrengen. Het moet ook een plek zijn om contact te kunnen hebben met de collega’s en goed met je team te kunnen samenwerken.’

Kies de betalingsmethode die bij jouw situatie past

Koop
Koop

Zelf eigenaar blijven van de meubels? Kies voor de aanschaf van ergonomische producten.

Huur
Huur

Heb je tijdelijk kantoormeubilair nodig? Bekijk de mogelijkheid tot het huren van een volledig ergonomische werkplek.

Health2Work as-a-service
Health2Work as-a-service

Per maand een vast bedrag betalen voor het gebruik van de (thuis)werkplek? Ontdek het concept Health2Work as-a-service voor huur en lease van ergonomisch kantoormeubilair.

Lees ook onze blogs!