Projectinrichting

Brainsquare

BrainSquare adviseert organisaties over implementaties van oplossingen, dit doen zij met name bij producerende en service verlenende bedrijven in de metaalindustrie, machinebouw, voedingsindustrie, kunststofindustrie en de service-industrie. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van een ERP systeem.

De Friese vestiging van BrainSquare bevindt zich – net als Clafis – in de oude Technische School in Heerenveen, een zeer markant oud schoolgebouw in het hart van Heerenveen. Het kantoor van Brainsquare is gevestigd in een oud klaslokaal op de 1e etage.

Geluidsprobleem aangepakt

Ook kwam hier hetzelfde probleem naar voren als bij Clafis. Door de harde wanden en vele ramen is er geluidsoverlast en veel galm. Gelijktijdig met het project van Clafis, hebben we ook bij Brainsquare het geluidsprobleem aangepakt, zonder daarbij het karakter van de ruimte aan te tasten.

Akoestische plafondpanelen

Wij hebben gekozen voor witte akoestische plafondpanelen, deze hebben we onder en naast de luchtbehandelingskanalen geplaatst, zodat het industriële karakter van de ruimte niet verloren gaat.

Het effect was meteen merkbaar: de nagalm is uit de ruimtes en de medewerkers ervaren geen geluidsoverlast meer. Resultaat: tevreden medewerkers die weer productief aan de slag kunnen.