Maatwerk oplossingen

Health2Work biedt maatwerkoplossingen voor medewerkers die op basis van lichamelijke afmetingen geen optimaal gebruik kunnen maken van standaard meubilair. Heb je een aangepaste eetkamerstoel, bed of trippelstoel nodig?

Laat je terugbellen Welke oplossing is geschikt voor mij?

Wat kan maatwerk betekenen?

Verstevigd bed

Meer over bedden

Stoel met komvormige rug

Meer over zitoplossingen

Waarom en wanneer maatwerk!

Binnen de zorgomgeving kunnen we maatwerk uitvoeren voor de zorgverlener en voor de patiënt. Bij maatwerk oplossingen zorgen we ervoor dat de zorgverlener minder fysieke belasting hoeft uit te voeren tijdens transfers, opstaan, tillen etc. Onze specialiteit ligt bij maatwerk oplossingen voor decubitus, kyfose en scoliose. Door gebruik te maken van een komvormige rug wordt kyfose beter ondersteunt en zal de zorgverlener prettiger aan het werk gaan. In Nederland wordt er door fabrikanten ook gebruik gemaakt van data uit de DiNed tabel. Deze tabel bevat gegevens over lichaamsafmetingen van de Nederlandse beroepsbevolking. Ondanks het verbeterde meubilair voldoet standaard meubilair in 5 tot 10 % van de gevallen onvoldoende. In deze gevallen kan er gebruik gemaakt worden van de maatwerkoplossingen van Health2Work. Wij komen langs om de situatie op te nemen en een goed advies te geven. Meer informatie

Standaard maatwerk

Bij standaard maatwerk gebruiken we hoogwaardige ergonomische voorzieningen en passen deze aan op de wensen en eisen van de gebruiker. Door deze manier te hanteren wordt een voorziening ontwikkeld die niet alleen ergonomisch is, maar ook esthetisch hoogwaardig is. Een medewerker die maatwerk nodig heeft, wil immers niet dat zijn of haar voorziening veel afwijkt van de standaard voorzieningen en daarmee extra opvalt.

Andere voorbeelden van maatwerk

13

23334353

63

738393

Uw adviseur

  • Voor zowel de kantoor-, zorg- en industriële omgeving leveren wij stoelen op maat.
Welke oplossing is geschikt?

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren