Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

De zomerse kleuren van HÅG

De zomerse kleuren van HÅG

Om helemaal in de zomerstemming te komen, haal je het zonnetje in huis of naar kantoor met de zomerse HÅG Futu! Deze dynamische stoel helpt je actief en gefocust aan het werk te blijven.

In balans op de Futu

De HÅG Futu is voorzien van de unieke HÅG in Balance® technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je altijd in balans zit. Je beweegt onbewust en op een natuurlijke manier naar voren én naar achteren. Je voeten bewegen als vanzelf, dit zorgt voor een betere bloedcirculatie, waardoor je langer fit, gezond en energiek blijft!

Voor bijna iedereen instelbaar

Elke medewerker van Health2Work heeft uiteraard de beste werkplek ;-) we mogen elke bureaustoel uittesten. Zelf ben ik fan van de verstelbare lumbaalsteun in de HÅG Futu. De steun zorgt ervoor dat je de juiste ondersteuning krijgt in de onderrug. Daarnaast is het mooi geïntegreerd in de rugleuning. Door de vele instelmogelijkheden, zoals de breedte verstelling van de armleggers en de zitdiepteverstelling, is de stoel voor bijna iedereen geschikt.

HÅG Futu past in ieder interieur

Als interieurspecialist van Health2Work zie ik ook dat deze stoel makkelijk inzetbaar is in ieder kantoorinterieur. De gestroomlijnde stoel past goed in iedere werkomgeving. Daarnaast zijn de zomerse kleuren een vrolijke aanvulling op ieder kantoor, en een echte eyecatcher.

Wat ik heel mooi vind aan de HÅG Futu is dat deze stoel geen schadelijke gassen afgeeft en daardoor vriendelijk is voor het binnenklimaat. De stoel is US GREENGUARD gecertificeerd. Dus naast de mooie zomerse kleuren, doe je ook nog iets goed voor het milieu als je deze stoel aanschaft. Een mooie gedachte toch?!

Trends in kleuren

Ik houd de trends nauwlettend in de gaten. En wat me opvalt is dat de HÅG Futu uitgevoerd is in trendy kleuren. Daarnaast heeft elke kleur een eigen verhaal, welke ik graag toelicht. De gele kleur is mijn favoriet! Deze kleur refereert voor mij naar de zomer en zorgt daarbij voor een vrolijk gevoel, wat een positief effect heeft op je creativiteit. Daarnaast staat geel voor licht, kennis en wijsheid: een goede toevoeging voor het kantoorinterieur dus!

· Gele zomerkleur

De kleur van deze stoel verwijst naar de zon en de lange zomerdagen. Deze frisse zomerkleur geeft het gevoel van een relaxte en vernieuwde geest. De gele HÅG Futu creëert een levendig beeld in je kantoor.

Daarnaast zijn er nog twee zomerse kleuren:


· Frisse ochtendbries

Deze lichtblauwe kleur zorgt voor rust en kalmte. De kleur is geïnspireerd op de frisse ochtendbries, hij benadert de kleur van ijsblauw.

· Schemer van een lange zomeravond

Deze grijsblauwe kleur straalt professionaliteit uit. De kleur doet denken aan de lichte schemer van lange zomeravonden.

Ik wil deze stoel gratis uitproberen
Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris

Relevante blog posts

Heb jij de juiste zithouding?
Heb jij de juiste zithouding?

Een goede stoel geeft geen garantie dat je er ook goed op zit. Daarom worden stoelen bij levering altijd door één van onze medewerkers persoonlijk ingesteld. Zit jij nog go...

Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?
Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?

We krijgen dagelijks de vraag hoe je een bureaustoel op de juiste manier instelt. Met alleen het aanschaffen van een goede bureaustoel ben je er namelijk nog niet. Wanneer ...

In balans op je werkplek
In balans op je werkplek

Februari staat bij ons in het teken van balans. Hoe richt jij je werkdag in wanneer je veel achter je bureau zit? Dat te lang zitten in eenzelfde houding niet goed is voor ...