Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Dynamisch werken in een inspirerende kantooromgeving

Dynamisch werken in een inspirerende kantooromgeving
De projectinrichting van jouw werkomgeving kun je volledig aan ons uitbesteden, wist je dat al? Keerpunt, een organisatie die duurzame oplossingen biedt voor vraagstukken op het gebied van gezond werken, ging je voor. De combinatie van ergonomie en design heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Onze projectinrichting zorgt ervoor dat iedere werknemer van Keerpunt nu dynamisch kan werken!

Een nieuw ingerichte werkomgeving

Wij vinden het belangrijk dat een ruimte goed doordacht ingericht is. En dan bedoelen we iedere ruimte! Van kantoorruimte tot kantine en van schoollokaal tot dagbesteding. Bij het inrichten houden we rekening met lichtinval, kleurgebruik en de beste locatie in de ruimte voor de werkplekken. Alle expertise die hiervoor nodig is hebben wij in huis: van interieurdesigner tot ergonomisch adviseurs met kennis van zorg, industrie, akoestiek en de onderwijsomgeving. In samenwerking met Keerpunt hebben we meerdere ruimtes ingericht met als grootste doel dynamische werkplekken te creëren. Marianne Buijnink, facilitair manager bij Keerpunt, is blij met de nieuwe inrichting: “Het eindresultaat mag er wezen! Wij zijn trots op onze ergonomische en functionele inrichting.”

Het dynamische kantoor van Keerpunt

Keerpunt gelooft in gezonde, duurzame inzetbaarheid voor iedereen. De gezondheid van het eigen personeel kon daar natuurlijk niet in achter blijven. Alle bureaus in het kantoor zijn vervangen door zit sta bureaus. Met ErgodeskBikes en zit sta hulpen zoals de Muvman kunnen werknemers nu ook tijdens kantoortijd bewegen. In beweging blijven tijdens het werk zorgt voor hogere productiviteit en betere gezondheid. Met het dynamische meubilair zorgt Keerpunt er dus voor dat de gezondheid van de werknemers positief gestimuleerd wordt. Gecombineerd met de inspirerende, mooie kantoorinrichting hebben de medewerkers van Keerpunt een fijne werkomgeving! “We krijgen altijd veel complimenten van nieuwe collega’s over de mooie ergonomische kantooromgeving die wij samen met Health2Work hebben gerealiseerd!”, aldus Marianne.

Ongestoord bellen door goede akoestiek

Akoestiek mag niet vergeten worden bij het opnieuw inrichten van een werkomgeving. Op het kantoor van Keerpunt wordt veel gebeld, wat storend kan zijn voor collega’s. Daarom hebben we akoestische panelen aan het plafond gemonteerd en plaatsten we akoestische scheidingspanelen bij de bureaus. De werkplekken van de receptionistes hebben een extra plafondpaneel gekregen, namelijk een warmte paneel. Zo kunnen de receptionistes in een aangename temperatuur hun werk doen. Met twee speciaal ontworpen bureaus en een standaardbureau hebben zij optimaal zicht op de entree zodat ze klanten goed kunnen ontvangen.

Een dynamische vergaderzaal van alle gemakken voorzien

De vergaderzalen zijn voorzien van nieuwe tafels en stoelen. De tafels kunnen omhoog geplaatst worden zodat er staand vergadert kan worden. “Dit maakt de dagelijkse standups zowel energiek als kort en bondig!”, stelt Winne Willems, content specialist bij Keerpunt. Staand vergaderen bevordert de productiviteit en creativiteit én is bijzonder effectief! Om vergaderen gemakkelijker te maken zijn de bureaus voorzien van een uniek mechanisme waarmee een extra presentatiescherm midden in de tafel omhoog en omlaag gebracht kan worden. Vergaderen was nog nooit zo leuk ;-)

Meer inspiratie opdoen?

Wil je net als Keerpunt je werkomgeving (op)nieuw inrichten maar wil je eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Bekijk onze projecten. Je kunt natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen!

Neem contact op voor meer informatie
Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris

Relevante blog posts

Hé jij, ga eens staand vergaderen!
Hé jij, ga eens staand vergaderen!

Het is de hoogste tijd om in beweging te komen. Want zoals het nieuws ons aangeeft: zitten is het nieuwe roken, dit geldt ook voor mensen die na het werk een uurtje sportie...

Productiever door beweging
Productiever door beweging

Bewegen is gezond, dat weet iedereen, maar wat voor invloed heeft dynamisch werken nou precies? Wat zijn de gezondheidsrisico’s van langdurig zitten, hoe kan je het voorkom...