Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

‘Ontwerpadvies: SER wil kwalitatief betere arbeidsgerelateerde zorg’

‘Ontwerpadvies: SER wil kwalitatief betere arbeidsgerelateerde zorg’

De arbeidsgerelateerde zorg moet kwalitatief beter worden: effectiever, met meer kennis van zaken, met aandacht voor preventie en re-integratie, én toegankelijk voor alle werkenden. Dat staat in een ontwerpadvies dat de SER in zijn openbare vergadering van vrijdag 19 september a.s. zal behandelen. Een ontwerpadvies van de SER schijnt licht op de verbeterpunten van de arbozorg.

Het complete ontwerpadvies is hier te lezen

Arbeidsgerelateerde zorg realiseren

Arbeidsgerelateerde zorg kan worden geboden door de bedrijfsgezondheidszorg - die is gericht op het voorkomen van beroepsziekten, bedrijfsongevallen, ziekte en verzuim van werknemers - en in de reguliere zorg.

Ergonomische oplossingen Meer informatie
Heine de Bruin
Heine de Bruin

Klanten tevredenstellen, daar kan Heine van genieten. Na zijn studie Small Business and Entrepreneurship is Heine van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Heine is leergierig en kreeg de ruimte om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Inmiddels is hij algemeen directeur. Health2Work biedt veel ergonomische oplossingen en dat is volgens Heine de kracht van het bedrijf. “Als ik klanten adviseer over ergonomische hulpmiddelen bij fysieke klachten, dan kunnen we altijd een geschikt product leveren. Er is bij ons geen ‘nee’ te koop.”

Ga naar alle blog berichten van Heine

Relevante blog posts

Wijzigingen in de nieuwe Arbowet
Wijzigingen in de nieuwe Arbowet

De nieuwe Arbowet komt eraan. Met de nieuwe Arbowet wil het kabinet een verbetering aanbrengen in het beleid van de Arbeidsomstandighedenwet voor werknemers en werkgevers. ...

Ergotherapie en arbeid, een topcombinatie!
Ergotherapie en arbeid, een topcombinatie!

Sinds de nieuwe Arbowet van 1 juli 2017 is er meer aandacht voor preventie binnen organisaties. Ook het feit dat we langer doorwerken tot onze pensiongerechtigde leeftijd s...