Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Hippus muis voorkomt overbelasting

31 oktober 2017
Laatste wijzigingsdatum: dinsdag 26 okt. 2021
Hippus muis voorkomt overbelasting

Naar de vorm van de Hippus HandshoeMouse is uitgebreid onderzoek gedaan. De huidige vorm van de Handshoe/Hippus computermuis ondersteunt de hand volledig en voorkomt spierspanning en overbelasting. Deze ergonomische muis kan worden gebruikt ter preventie of vermindering van (RSI) klachten. Hieronder vind je een samenvatting van de resultaten van het onderzoek en een download naar het volledige onderzoek.

Onderzoek HandshoeMouse

In het onderzoek is de Hippus HandshoeMouse vergeleken met een gewone computermuis. Door middel van elektromyogram (EMG) metingen kon het verschil in spierspanning worden gemeten. Uit het onderzoek blijkt dat de spierspanning bij het gebruik van een Hippus HandshoeMouse aanzienlijk lager is dan bij het gebruik van een reguliere muis.

Klik hier voor het volledige onderzoek.

Probeer de Hippus Handshoemouse 30 dagen gratis op proef! Laat je adviseren
Jeroen Marcelis
Jeroen Marcelis

Jeroen is verantwoordelijk voor de afdeling verkoop binnendienst. Als teamleider draagt hij zorg voor het dagelijks functioneren van de binnendienst en werkt nauw samen met andere afdelingen. ‘’Ik vind het leuk om collega’s te ondersteunen, te motiveren en aan te sturen. Elke persoon is verschillend en ik zie het als een uitdaging om iedereen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.“

Ga naar alle blog berichten van Jeroen