Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Health2Work vindt de oplossing!

18 augustus 2016
Laatste wijzigingsdatum: donderdag 02 apr. 2020
Health2Work vindt de oplossing!

Merem is een behandelcentrum en heeft als doel mensen met een lichamelijke en/of cognitieve beperking of (chronische) ziekte weer een zo zelfstandig mogelijk leven teruggeven. Health2Work ondersteunt waar mogelijk met een ergonomische oplossing om dit te realiseren.

Edwin de Boer, Facilitymanager Merem Behandelcentrum, is tevreden over de samenwerking met Health2Work.

‘Ben je op zoek naar een oplossing voor iets wat niet standaard is? Leg het probleem bij Health2Work neer en zij zorgen ervoor dat het adequaat en snel wordt opgelost.’

Flexibiliteit en diversiteit

‘Naast het brede scala aan producten dat Health2Work levert aan onze afdeling Ergotherapie hebben we onze bedkamers in het astmacentrum in Davos (Zwitserland) laten inrichten door Health2Work. Dit laat zien hoe flexibel en divers de service van de organisatie is,’ aldus de Facilitymanager van Merem Behandelcentrum.

Resultaat behalen

Mijn filosofie Wees goed voor je medewerkers, dan zijn de medewerkers goed voor je bedrijf en haal je een beter resultaat. Dit zie ik terug bij Health2Work en waardeer ik echt in de organisatie.

Ik kom graag in contact met Health2Work
Aafke Wallie van Dijk
Aafke Wallie van Dijk

Aafke Wallie is sinds 2015 marketingmedewerker bij Health2Work. Ze is verantwoordelijk voor alle communicatiemiddelen. “Bij Health2Work hebben we als doel mensen een gezonde werkplek te bieden, zodat ze productiever te werk kunnen gaan. Ook ik vind het belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan. Dat wij daar als team voor kunnen zorgen, vind ik een mooie gedachte.”

Ga naar alle blog berichten van Aafke Wallie

Relevante blog posts