28 mei 2019

Health2Work biedt jou de mogelijkheid om in een volledig ergonomisch ingerichte ruimte te werken en te vergaderen. Wil je een bijeenkomst of workshop organiseren? Of wil je tijdelijk flexwerken? Dan hebben wij dé ruimte voor jou! Velen gingen je al voor, waaronder Chris Crucq van Arbo Unie.

Ergonomie2Meet

Variatie en inspiratie 

Chris is preventiemedewerker en kwaliteitscontroller. Na een kennismaking met de mogelijkheden van Ergonomie2Meet heeft Chris één van onze ruimtes gereserveerd als inspirerende locatie voor een aantal meetings met zijn collega’s. 

In de plezierige contacten met Floris Lindeman is Ergonomie2Meet onderwerp van gesprek geweest. Tijdens een gesprek in Blaricum kreeg ik een rondleiding en werden de mogelijkheden van een eigentijdse en ergonomisch goed toegeruste overlegruimte gepresenteerd. 

Chris heeft goede en inspirerende meetings gehad met zijn collega's. Hij raadt Ergonomie2Meet dan ook van harte aan:  

Wanneer je op zoek bent naar een inspirerende omgeving voor een overleg met je team dan moet je Ergonomie2meet gaan ontdekken. Het kunnen variëren in actieve werkhouding met alle mogelijke (presentatie) voorzieningen levert nieuwe (andere) energiebronnen op bij de deelnemers. 

Meer energie en plezier door goede ergonomie 

Health2Work wil met Ergonomie2Meet bewustwording creëren over de betekenis van een goede ergonomische houding voor je vitaliteit en productiviteit in een werkomgeving. Door onze ruimtes gratis open te stellen, hopen we dit bewustzijn te bevorderen. We gaan daarbij uit van onze visie dat je in een gezonde werkomgeving uiteindelijk meer energie hebt en met plezier naar je werk gaat! 

Ervaar het zelf 

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie om te ontmoeten en te werken en heeft jouw organisatie affiniteit met ergonomie of duurzame inzetbaarheid? Maak dan kosteloos gebruik van onze compleet ergonomisch ingerichte Ergonomie2Meet ruimtes in Blaricum of Surhuisterveen. De koffie staat klaar! 

Door Floris Lindeman

'Positief en oplossingsgericht.'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren