Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ontmoeten en vergaderen bij Ergonomie2Meet

Ontmoeten en vergaderen bij Ergonomie2Meet

Variatie en inspiratie

Chris is preventiemedewerker en kwaliteitscontroller. Na een kennismaking met de mogelijkheden van Ergonomie2Meet heeft Chris één van onze ruimtes gereserveerd als inspirerende locatie voor een aantal meetings met zijn collega’s.

“In de plezierige contacten met Floris Lindeman is Ergonomie2Meet onderwerp van gesprek geweest. Tijdens een gesprek in Blaricum kreeg ik een rondleiding en werden de mogelijkheden van een eigentijdse en ergonomisch goed toegeruste overlegruimte gepresenteerd.”

Chris heeft goede en inspirerende meetings gehad met zijn collega's. Hij raadt Ergonomie2Meet dan ook van harte aan:

“Wanneer je op zoek bent naar een inspirerende omgeving voor een overleg met je team dan moet je Ergonomie2meet gaan ontdekken. Het kunnen variëren in actieve werkhouding met alle mogelijke (presentatie) voorzieningen levert nieuwe (andere) energiebronnen op bij de deelnemers.”

Meer energie en plezier door goede ergonomie

Health2Work wil met Ergonomie2Meet bewustwording creëren over de betekenis van een goede ergonomische houding voor je vitaliteit en productiviteit in een werkomgeving. Door onze ruimtes gratis open te stellen, hopen we dit bewustzijn te bevorderen. We gaan daarbij uit van onze visie dat je in een gezonde werkomgeving uiteindelijk meer energie hebt en met plezier naar je werk gaat!

Ervaar het zelf

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie om te ontmoeten en te werken en heeft jouw organisatie affiniteit met ergonomie of duurzame inzetbaarheid? Maak dan kosteloos gebruik van onze compleet ergonomisch ingerichte Ergonomie2Meet ruimtes in Blaricum of Surhuisterveen. De koffie staat klaar!

Reserveer nu een ruimte
Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris

Relevante blog posts

Wat is ergonomie?
Wat is ergonomie?

Ergonomie houdt zich hoofdzakelijk bezig met de interactie tussen de mens en (elementen uit) zijn omgeving. Het streven is die interactie tussen mens en machine te optimali...

Ontmoet ergonomie - Ergonomie2Meet
Ontmoet ergonomie - Ergonomie2Meet

Wat is ergonomie en wat kan ergonomie voor jou betekenen? Ontdek dit in onze vestigingen in Blaricum en Surhuisterveen. Op deze locaties hebben wij de ruimtes ergonomisch i...