21 juli 2016

Wat is ergonomie en wat kan ergonomie voor jou betekenen? Ontdek dit in onze vestigingen in Blaricum en Surhuisterveen. Op deze locaties hebben wij de ruimtes ergonomisch ingericht, zo kun je persoonlijk kennismaken met de mogelijkheden op het gebied van ergonomie. Wees welkom bij Ergonomie2Meet, de koffie staat voor je klaar!

Bewustwording

Wij willen met Ergonomie2Meet bewustwording creëren. Ontdek wat ergonomie betekent voor je vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving. In een gezonde werkomgeving wordt efficiënter gewerkt en gaat men met meer plezier naar het werk. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie om een workshop te organiseren of gewoon voor een meeting? Een bijzondere locatie op de juiste manier ingericht voor een perfecte beleving. En bovendien: gratis!

Mooie ruimte

Recensie IONFit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pepijn Louisse van iONFit was de eerste gebruiker van de Ergonomie2Meetruimte in Blaricum: ‘Douwe Jan nodigde mij uit om Ergonomie2Meet uit te proberen. Als startende ondernemer vond ik het fijn dat dat ik van deze ruimte gebruik mocht maken. Het was tof om hier ons overleg te houden, wat een mooie ruimte! Daarnaast was het ideaal om alle ergonomische hulpmiddelen uit te kunnen proberen. Jullie gastvrijheid heb ik als zeer positief ervaren.’

Goede faciliteiten

De Ergonomie2Meet locaties bestaan uit meerdere inspirerende ruimtes. Deze ruimtes zijn uitgerust met de moderne communicatie- en multimedia faciliteiten en audiovisuele apparatuur. Je kunt op beide locaties perfect een training of workshop verzorgen met behulp van het digibord, welke voorzien is van geluid. Je sluit gemakkelijk je laptop of MacBook erop aan.

Naast deze moderne communicatiefaciliteiten is het niet onbelangrijk om te weten dat ook de koffie en thee binnen handbereik is! Dit zit bij de (gratis) prijs inbegrepen.

Voor wie is Ergonomie2Meet?

Iedereen uit het netwerk van Health2Work kan gratis gebruik maken van de Ergonomie2Meet locaties in Nederland. Ben je HRM’er, Arbeidsdeskundige, Bedrijfsarts, Ergonoom, Arbo- of Facilitair medewerker of heb je op één of andere manier affiniteit met ergonomie of duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Ergonomie2Meet reserveren! 

Door Aafke Wallie van Dijk

‘Bij Health2Work hebben we als doel om mensen een gezonde werkplek te bieden.’

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren