Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Top 5 ergonomische bureaus

Top 5 ergonomische bureaus

Heb je tijdens het werk wel eens last van je rug, vastzittende schouders of een pijnlijke nek? Het is niet goed om een langere tijd in dezelfde houding te zitten. Met een ergonomisch bureau is het mogelijk om gedurende de dag van houding te wisselen om zo de kans op lichamelijke klachten te verminderen. Wij hebben een top 5 bureaus voor je op een rijtje gezet.

1. Ergodesk E2T zit sta bureau

De Ergodesk E2T is een zit sta bureau waarbij je zowel zittend als staand je werk kunt doen doordat het elektrisch in hoogte verstelbaar is. Stel je bureau direct in op de juiste hoogte met behulp van de (optionele) geheugen functie. Op deze manier hoef je niet steeds te zoeken naar de juiste hoogte voor jouw werkplek.

Dit E2T Zit sta bureau is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren en daarnaast kun je voor het bureaublad kiezen uit de materialen melamine en bamboe. Stel dus zelf het ideale bureau samen!

Waarom kies je voor dit bureau?

 • Elektrisch in hoogte verstelbaar

 • Eenvoudig dynamisch werken

 • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

2. Ergodesk SVT slinger bureau

De Ergodesk SVT is een zit-zit bureau en is in hoogte verstelbaar met behulp van een slinger. Op deze manier kun je gemakkelijk en snel je bureau instellen op de gewenste hoogte. Schuif er bijvoorbeeld eens een ergonomische bureaustoel, Swopper, zitbal, of kniestoel onder om regelmatig je houding te wisselen. Doordat de Ergodesk SVT zo eenvoudig en snel verstelbaar is, is dit bureau ook zeer geschikt voor flexwerkplekken.

Het bureau is verstelbaar tussen de 64 en 107 cm en in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Stel eenvoudig je ideale bureau samen.

Speciale eigenschappen

 • Eenvoudig verstelbaar

 • Geschikt voor flexwerkplekken

 • Zeer geschikt voor dynamisch zitten

3. Ergodesk T-poot instelbaar bureau

Nummer 3 in dit rijtje is de Ergodesk T-poot. Met behulp van een inbussleutel stel je dit bureau gemakkelijk in op de juiste hoogte. Dit maakt het een zeer geschikt bureau voor zowel een vaste (thuis)werkplek of een flexwerkplek.

De Ergodesk T-poot heeft een bereik van 65 tot 85 cm en is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Ga jij voor een donker en smal bureau of kies je juist voor een lichtere variant?

Waarom kies je voor dit bureau?

 • In hoogte instelbaar

 • Hoogte bereik 62 - 86cm

 • Geschikt voor thuiswerken

4. HomeFit Zit sta thuiswerkbureau

Geen ruimte voor een bureau of heb je hem liever niet altijd in het zicht? Dit HomeFit Zit-sta thuiswerkbureau is perfect voor in kleinere ruimtes. Creëer op een creatieve manier een werkplek in een ruimte die niet standaard gebruikt wordt als kantoor. Dit bureau heeft het formaat van een klein kastje en binnen enkele seconden transformeer je de ruimte om tot ergonomische werkplek

Dit thuiswerkbureau is verstelbaar tussen 68 en 118 cm en verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk zwart, wit en eiken.

Wat maakt dit bureau zo speciaal?

 • In hoogte verstelbaar

 • Compact

 • Verbergbaar bureau

5. Spark Zit sta thuiswerkbureau

Het ergonomische Spark Zit sta thuiswerkbureau is uitermate geschikt voor flex- of thuiswerkplekken. Door de compacte afmetingen en het unieke design past deze zit sta tafel in bijna iedere ruimte. Stel dit bureau gemakkelijk in op de juiste hoogte (tussen 67 en 113 cm) met behulp van een gasdrukveer.

Waarom kies je voor dit bureau?

 • Makkelijk verplaatsbaar

 • Compact

 • Inclusief voetensteun

Contact

Ben je benieuwd welk bureau geschikt is voor jouw werkplek? Probeer onze bureaus 30 dagen gratis uit in je eigen werkomgeving. Neem contact met ons op voor een gratis proefplaatsing (Let op: het HomeFit Zit-sta thuiswerkbureau is uitgezonderd van de proefplaatsing, maar je kunt deze wel bij ons komen testen).

Floris Lindeman
Floris Lindeman

Floris is commercieel directeur bij Health2Work. Hij stuurt alle ergonomisch adviseurs in het land aan. “Na meer dan 15 jaar heb ik nog steeds alle dagen veel zin om aan de slag te gaan, het voelt niet als werken. Ik ben oplossingsgericht. Nee is geen antwoord. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedien ik vooral de grotere klanten in Midden- en West-Nederland.”

Ga naar alle blog berichten van Floris

Relevante blog posts

Kies de juiste ergonomische muis!
Kies de juiste ergonomische muis!

Door intensief en langdurig gebruik van de muis kunnen gezondheidsklachten aan nek, schouder, pols en onderarm ontstaan. Kies dus de juiste muis! Lees in deze blog hoe je d...

RSI: Oorzaken en het herkennen van
RSI: Oorzaken en het herkennen van

RSI is een verzamelnaam voor klachten die voornamelijk ontstaan op de werkvloer. De symptomen en klachten komen veelal voor in het nek- en schoudergebied, de rug, armen, el...

De juiste muis bij pols- en armklachten
De juiste muis bij pols- en armklachten

Doe jij veel computerwerk en ervaar je hierbij soms vervelende pols- en armklachten? Of heb je last van RSI- of KANS-klachten? Ontdek zelf of een ergonomische muis de oplos...