Roost Laptop Stand

Art.nr. 104515
Het gebruik van een Roost laptop stand is de meest effectieve manier om je houding te verbeteren en RSI klachten voor laptopgebruikers te voorkomen.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  99,- excl. btw  119,79 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Sander Kuipers

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Op onze laptopstandaards krijg je tot wel 5 jaar garantie.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Roost Waar andere laptophouders weinig verhoging bieden is het met de Roost laptop stand mogelijk op ooghoogte te werken in een ergonomische werkhouding.

Werken op ooghoogte zonder nek- en rugklachten

Wanneer je werkt zonder laptophouder zit je in een ongunstige werkhouding. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten zoals arm-, nek- en schouderklachten. Je kent het vast wel. Na een dag achter je laptop voel je een lichte pijn in je nek. Dit is ook één van de redenen dat je maximaal twee uren per dag gebruik mag maken van een ‘losse laptop’ volgens de Nederlandse Arbowetgeving. Met de Roost laptop stand voorkom je dit! De laptopstandaard is in hoogte verstelbaar, dit maakt het mogelijk om op ooghoogte te werken.

Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen

De Roost laptopstandaard is één van de meest draagbare laptopstandaards om mee te nemen. Gemak dient de mens, doordat de laptopstandaard licht is in gewicht en inklapbaar is deze makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een rugzak.

Ergonomische werkplek, overal!

Door de Roost laptop stand te combineren met een extern toetsenbord en externe muis, transformeer je je werkplek tot een perfecte laptop werkplek, letterlijk overal!

Aanbevolen door professionals

  • In hoogte verstelbaar
  • Lichtgewicht en inklapbaar
  • Makkelijk mee te nemen

Specificaties

Lichamelijke klachten Nekklachten, Schouderklachten
Inklapbaar Ja
Type werkplek Flexwerkplek
Geïntegreerde documenthouder Nee
Formaat laptop Geschikt voor laptops met een voorkant dikte van maximaal 1,9 cm.
Hoogte verstelbaar 3 standen 152 mm - 330

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Laptopstandaard mobiele werkplek

Waarom een laptophouder?

Een nadeel van het gebruik van een laptop is dat je niet in staat bent om toetsenbord en beeldscherm onafhankelijk van elkaar te positioneren. Hierdoor is een ergonomisch verantwoorde opstelling van toetsenbord (juiste afstand) en beeldscherm (juiste hoogte) niet mogelijk. Dit komt omdat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord. Met een laptophouder kunt je het beeldscherm op de door jou gewenste hoogte instellen. Hierdoor wordt de kijkafstand geringer en wordt het beeldscherm op de juiste hoogte gepositioneerd. Onnodige oog- en nekbelasting wordt zo voorkomen.  

Bekijk onze laptophouders

Is mijn laptop niet te klein of te groot voor een laptophouder?

We hebben voor elke formaat laptop en werkplektype een geschikte laptophouder in ons assortiment. Als je twijfelt of de laptophouder past bij jouw laptop geef ons even het type laptop door, zodat we het voor je uit kunnen zoeken.  

Bekijk onze laptophouders

Helpt een laptophouder nou wel echt?

Het gebruik van een laptop in combinatie met een laptophouder, muis en toetsenbord levert ruim 20% verbetering in comfort en 30% minder nekbelasting op. Onderzoek toont dat de productiviteit 15% hoger wordt. Lindblad, A. Et all, ‘The effect of using a laptopstation compared to using a standard laptop PC on the cervical spine torque, perceived strain and productivity’. 

Bekijk onze laptophouders

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren