Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Health2Work Cube

Snel navigeren

De werkplek van de toekomst gaat over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in je werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijg je zin in de volgende werkdag. De Health2Work Cube is een uniek design meubel, waarmee dynamisch werken en verandering van houding op de werkplek worden gecombineerd.


Waarom de Health2Work Cube?

Duurzame inzetbaarheid van personeel wordt steeds belangrijker. Verandering van houding en beweging hebben een gunstig effect op de inzetbaarheid van werknemers en moeten worden gestimuleerd. De Health2Work Cube biedt hiervoor prachtige mogelijkheden. De Cube nodigt uit om te bewegen en verschillende werkhoudingen aan te nemen die de fysieke belasting verminderen.

De pensioengerechtigde leeftijd wordt steeds hoger en de maatschappelijke uitdaging hierbij is hoe je medewerkers langer gezond en vitaal kunt houden. Werken aan duurzame inzetbaarheid leidt tot meer gezonde levensjaren en minder beroep op de zorgverzekering.

Wat is de Health2Work Cube?

De Cube biedt maar liefst tien verschillende werkhoudingen. Onder het motto ‘de beste werkhouding is de volgende’ zorgt de Health2Work Cube met tien verschillende houdingen, waaronder fietsen, lopen, zit-sta en liggen, ervoor dat je makkelijk kunt wisselen van houding.

De Health2Work Cube...

  • brengt je in beweging
  • zorgt voor creativiteit en productiviteit
  • werkt aan de conditie van je hersenen

Kortom.. de Health2Work Cube maakt je happy!


Health2Work Cube-elementen

De Health2Work Cube bestaat uit 8 losse elementen. Deze elementen vormen met elkaar een vierkant, de Cube. De elementen kun je ook heel goed los van elkaar in een ruimte plaatsen. Kijk welk element goed bij je werk en omgeving past. De kleine tafel, de Scrum Cube, gebruik je voor een dagopening of een brainstormsessie. Wil je het werk onderbreken met een korte powernap? Dit doe je in de Lounge Cube.

Lees meer over de cube