Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Paul ten Hoeve

Specialist Zorg & Ergonomie

Paul ten Hoeve

Paul is sinds mei 2017 servicemedewerker bij Health2Work. Iedere dag is hij onderweg om kantoormeubilair en ergonomische producten af te leveren bij onze klanten. "Het geeft veel voldoening om te zien hoe deze producten het leven van mensen makkelijker maken. Na installatie van de producten vertel ik hoe men er optimaal gebruik van kan maken. Heeft de klant andere vragen dan zoek ik samen met hem of haar naar de beste oplossing. Mijn motto daarbij is: een goed advies begint met luisteren."

Voordat Paul bij Health2Work aan de slag ging, heeft hij 20 jaar gewerkt bij een kantoorinrichter. Ook heeft hij 12 jaar gewerkt bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in on-site serviceverlening aan kantoorapparatuur. Hij weet dan ook als geen ander dat een serviceafdeling van cruciaal belang is voor een onderneming. "Bij Health2Work kan ik met gevoel voor mensen, passie voor techniek en voor ergonomie mensen helpen met een zorgvraag. Ik ben ervan overtuigd dat op maat toegepaste ergonomische oplossingen het werkplezier en de kwaliteit van leven enorm kunnen verbeteren. Hieraan mee mogen werken geeft me elke dag weer veel positieve energie."

Paul is getrouwd en heeft 3 kinderen die op het punt staan om uit te vliegen. Naast zijn werk bij Health2Work begeleidt hij één dag in de week een verstandelijk beperkte vrouw. Dit geeft hem veel voldoening. Paul houdt van schilderen en kunstgeschiedenis, met name schilderkunst.

Heb je een vraag voor Paul? Bel of mail hem, of stuur een bericht via LinkedIn.