Arbosoftware voor preventief en curatief eigen regie

6 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Arbosoftware

Arbosoftware van Health2Work is speciaal ontwikkeld om bedrijven te helpen bij preventief en curatief Arbobeleid. Dit beleid is gefocust op duurzame inzetbaarheid en probeert werknemers gezond te houden. De werkplektest is een instrument die wij inzetten om op een overzichtelijke manier pijnpunten te herkennen. Hierop geven wij ergonomisch advies, zodat deze pijnpunten in het vervolg worden vermeden. Naast de werkplektest is het ergonomiepaspoort ontwikkeld, deze vergemakkelijkt, verduidelijkt en documenteert het resultaat van een werkplektest. Hierop wordt vervolgens ergonomisch advies op gegeven. Deze software is ook wel bekend als arbo rsi software.

Arbo beeldscherm software

CtrlWork software is een hulpmiddel die er voor zorgt dat werknemer gezond werken. Deze opvolger van de pauzesoftware zorgt er namelijk voor dat de werknemer wordt ondersteund in zijn werkzaamheden. Deze ondersteuning toont zich in pauzemomenten, advies op de werkplek en tips om af en toe te bewegen. Naast CtrlWork software is er AltMouse software ontwikkeld, hierbij wordt de werknemer eenvoudig en snel sneltoetsen aangeleerd. 

Arbo software voor het werken aan een zit-sta bureau

De SitStandCoach helpt de werknemer voor het optimaal gebruiken van zit-sta meubilair.

Arbokompas

Het Arbokompas is met name geschikt voor bedrijven met meer dan 250 medewerkers. Het Ergonomiepaspoort digitaal en de online Werkplektest kunnen al vanaf 5 medewerkers ingezet worden. Meer weten over Arbosoftware van Health2Work? Bel 088 240 00 60 of mail naar info@health2work.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren