AltMouse Sneltoetsen Software

Art.nr. 102052
Met behulp van AltMouse leer je eenvoudig de voor jou belangrijkste sneltoetsen door middel van de unieke software.
Lees meer..
Informatie aanvragen

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
 • Bij ons krijg je software geheel afgestemd op jouw organisatie.
 • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

AltMOUSE is een unieke efficiency software tool die je medewerkers op cognitieve wijze leert werken met Windows sneltoetsen. AltMOUSE traint ''on the job'' en verschaft per applicatie de inzichten met welke sneltoets het meeste werkcomfort en tijdwinst gerealiseerd kan worden. 

Hoe werkt het?

AltMOUSE staat voor ''Alternative for MOUSE'', de software helpt computergebruikers om ''on the job'' en eenvoudig Windows sneltoetsen onder de knie te krijgen. Dit doet AltMOUSE door de bewuste sneltoets te tonen op het moment dat een gebruiker de specifieke muishandeling verricht.

30% Sneller werken

Gemiddeld genomen kunnen muishandelingen zo'n 30% sneller worden verricht met behulp van sneltoetsen (Lane et al., 2005; Tak, 2007). Ondanks dit gebruikt 66% van de computergebruikers geen sneltoetsen en is men zeer afhankelijk van hun computermuis (ECDL, 2011).

Learning on the job

De kracht van AltMOUSE is dat je gedurende je computerwerk wordt getraind op het toepassen van Windows sneltoetsen. AltMOUSE analyseert je muisgebruik en geeft tips voor specifiek die sneltoetsen waarmee je de meeste tijdwinst en werkcomfort kunt realiseren.

Aanbevolen door professionals

 • 30% sneller werken
 • Afname lichamelijke klachten
 • Sneltoetsen leren tijdens het werk

Specificaties

Lichamelijke klachten Polsklachten, Vingerklachten

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Arbosoftware

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

 • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
 • Geen spelfouten
 • Minder kans op RSI klachten
 • Te gebruiken met veel
 • Windowsprogramma’s
 • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren