Spraakherkenning & Digitaal dicteren

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is spraakherkenning en digitaal dicteren. Hiermee kan zeer veel tijdwinst worden behaald. Spraakherkenning gaat 4 keer sneller dan typen en met minder lichamelijke belasting.

Spraakherkenningssoftware Trainingen

Op zoek naar producten en trainingen voor spraakherkenning en digitaal dicteren?

Wij trainen je in efficiënt gebruik van spraakherkenning!

Voordelen spraakherkenning

  • 4 keer sneller dan typen
  • Minder lichamelijke belasting
  • Geen spelfouten
Advies aanvragen

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

  • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
  • Geen spelfouten
  • Minder kans op RSI klachten
  • Te gebruiken met veel
  • Windowsprogramma’s
  • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

Waarom digitaal dicteren

Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal de dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat. De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kun je direct of indirect spraak omzetten in tekst.

Health2Work verzorgt het traject van A tot Z

Wij verzorgen voor jou de complete oplossing. Dit begint met een gratis demonstratie en eindigt bij de implementatie van de volledige oplossing. In samenwerking wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor jou het meest efficiënt is. Daarna maken we een voorstel en controleren we de randvoorwaarden, zoals de systeemeisen. Wij maken een voorstel bestaande uit software, hardware, installatie en training van de toekomstige gebruikers. Tijdens de gebruiksfase bieden we een servicecontract.

Digitaal dicteren

Digitaal dicteren

Bij digitaal dicteren spreekt de auteur de tekst in met behulp van een digitale voicerecorder. Het geluidsbestand kan vervolgens door het secretariaat worden afgeluisterd met de transcriptie-set en worden uitgetypt tot een gereed document.

Digitaal dicteren & Spraakherkenning I

Digitaal dicteren & Spraakherkenning 1

Bij Digitaal dicteren en spraakherkenning I spreekt de auteur de tekst in met behulp van een voicerecorder. Het geluidsbestand kan vervolgens door het secretariaat worden afgeluisterd en wordt ingesproken met de transcriptie-set en spraakherkenningssoftware.

Digitaal dicteren & Spraakherkenning II

Digitaal dicteren & Spraakherkenning 2

Bij Digitaal dicteren en spraakherkenning II spreekt de auteur de tekst in met behulp van een voicerecorder en spraakherkenning. Het geluidsbestand kan vervolgens door het secretariaat automatisch worden omgezet in tekst en zij kan eventuele correcties uitvoeren.

Spraakherkenning

Spraakherkenning

Met spraakherkenning wordt de tekst rechtstreeks ingesproken en verschijnt direct op het scherm. De auteur heeft direct een gereed document en kan zelf eventuele correcties uitvoeren. Dit is de manier waarop spaakherkenning het meest tot zijn recht komt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren