Ergodesk Truelite LED verlichting

Art.nr. 102863 - 102864
De degelijke en uniek ontworpen Truelite LED is een contrast verbeterende daglicht bureaulamp dat de nieuwste LED-technologie van Samsung gebruikt.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  267,- excl. btw  323,07 incl. btw


Op voorraad

* Verplichte velden

Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Sun-Flex

De Truelite LED is een contrast verbeterende daglicht bureaulamp dat de nieuwste LED-technologie van Samsung toepast. Door deze technologie is de lichtkwaliteit uitstekend en verlicht de lamp een groot oppervlak. De lamp kan bovendien ver reiken dankzij de 820 mm lange arm.

Designlamp

De Truelite LED is uitgerust met een dimmer functie waarmee de lichtsterkte aangepast kan worden naar 30%, 60% en 100% van de lichtsterkte. De kap is gemaakt van uitgehold aluminium met een speciaal patroon dat spreiding van het licht creëert. De Truelite LED lamp heeft een eenvoudig, elegant en up-to-date design!

Laag verbruik

De bureaulamp heeft een verbruik van 9 Watt, de lichtsterke bij 100% is 1300 lux en de lichtkleur is 6000 Kelvin. De Truelite LED bureaulamp heeft een lange levensduur met wel 50.000 werkende uren.

Voetstuk of bureauklem

De bureaulamp is verkrijgbaar met een voetstuk, zoals zichtbaar op de foto's, of met bureauklem. Met het voetstuk kan de lamp overal op het blad worden geplaats. Met de bureauklem wordt de Truelite LED eenvoudig op de rand van het bureaublad geklemd.

Aanbevolen door professionals

 • Milieuvriendelijk aluminium, metaal en ABS
 • Verkrijgbaar met voetstuk of bureauklem
 • Lange levensduur

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Bureauverlichting

Bestaan er ARBO regels voor verlichting?

Ja, er bestaan ARBO regels voor verlichting op de werkplek.

 1. De verlichting van de werkruimte of de beeldschermwerkplek zorgt voor voldoende licht en een passend contrast tussen beeldscherm en omgeving.
 2. Mogelijke verblinding en hinderlijke reflecties op het beeldscherm of op apparaten door kunstmatige lichtbronnen zijn vermeden.
 3. Er treden door raam- en andere openingen, wanden en apparaten geen directe verblinding en hinderlijke reflecties op het beeldscherm op.
 4. De ramen zijn uitgerust met passende instelbare helderheidswering om de intensiteit van het licht dat op de beeldschermwerkplek valt te verminderen.
Neem contact op voor meer informatie

Wat is asymmetrische verlichting?

Een asymmetrische bureaulamp zou tot de standaard uitrusting van iedere beeldschermwerkplek moeten behoren. Het geheim van asymmetrische werkplekverlichting zit in de wijze waarop het licht over het werkvlak wordt verspreid.

Voordelen asymmetrische verlichting

 • Groot verlicht werkoppervlak
 • Grote gelijkmatigheid voorkomt vermoeide ogen
 • Verminderen hinderlijke reflecties op het beeldscherm
 • Voorkomen spiegelingen in het werkvlak
Bekijk onze verlichting

Wat is het verschil tussen directe en indirecte verlichting?

Directe verlichting

Bij directe verlichting schijnen de verlichtingsarmaturen direct vanaf het plafond naar beneden. De zijdelingse lichtuitstraling wordt met behulp van roosters of spiegels beperkt.

Indirecte verlichting

Indirecte verlichting is verlichting die bijvoorbeeld via het plafond de werkplek verlicht. Het is wenselijk om dit aan te vullen met individuele werkplekverlichting. Hierbij is de spiegelingshinder in beeldschermen minimaal.

Combinatie directe en indirecte verlichting

Hierbij hangen de verlichtingsarmaturen op afstand van het plafond en stralen zowel licht uit naar boven als naar beneden. De combinatie van direct en indirect licht is de meest wenselijke verlichting.

Bekijk hier een overzicht van verlichting van Health2Work

Hoeveel licht (lux) heb ik nodig?

De verlichting moet voor voldoende licht en een passend contrast tussen beeldscherm en omgeving zorgen. De verlichting moet passen bij het werk en bij de medewerkers. Ook moeten hinderlijke spiegeling en verblinding zijn voorkomen.De aanbevolen verlichtingssterkte voor een kantoorruimte ligt tussen de 300 en 500 lux. Voor andere werkruimtes liggen de aanbevolen verlichtingssterkten vaak iets lager.

Bekijk onze verlichting

Wat bedoelt men met kleurtemperatuur Kelvin?

De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K). Licht met een lage kleurtemperatuur wordt als ‘warmer’ ervaren dan licht met een hoge kleurtemperatuur. Bij onze LED lampen is de kleurtemperatuur in te stellen in diverse standen, afhankelijk van de taak die men uitvoert. Kleurtemperatuur in Kelvin

Bedlampje* 2.300 - 3.3000
Relaxen* 2.300 - 3.3000
Lezen* 4.500 - 5.5000
Werken* 6.000 - 7.0000
Kaarslicht 1.2000
Halogeenlamp 3.2000
Middagzon 5.6000
* standen zijn in te stellen op Diasonic LED lampen  
Bekijk onze verlichting

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren