Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

30 dagen gratis een product uitproberen

30 dagen gratis een product uitproberen

Onze producten gratis uitproberen in je eigen werkomgeving: dat is toch de beste manier om erachter te komen of de producten echt iets voor jou zijn? Wij bieden je de kans om onze producten 30 dagen op proef te testen. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij leggen het uit in deze blog!

De voordelen van een proefperiode

Stel je voor, je hebt een lichamelijke klacht en je zoekt een product waarmee je je klachten kunt verhelpen. Je weet alleen niet precies welk product passend is voor jouw situatie. Hoe fijn is het dan als je het product, waarvan je denkt dat het de oplossing is voor jouw klacht, kunt uitproberen in je eigen werkomgeving? Merk je tijdens de proefperiode dat je klacht minder wordt? Fijn, dan heb je het juiste product gevonden! Merk je echter dat je klachten niet verdwijnen, dan kun je het product kosteloos retour sturen en een beter passend product uitproberen. Zo hopen we dat je hét product vindt waarmee jouw klachten verleden tijd zijn.

Zowel grote als kleine producten

Op onze website bieden wij zowel kleine als grotere producten aan die bijna allemaal getest kunnen worden in je eigen werkomgeving. De kleinere producten (denk hierbij aan muizen en toetsenborden) worden via de post verstuurd en kunnen direct getest worden. De grote producten (bijvoorbeeld bureaustoelen en zit-sta bureau’s) zijn een ander verhaal. Deze komen wij persoonlijk brengen. We stellen de producten direct goed voor je in en geven uitleg over het gebruik van de producten. Mochten er aan de hand daarvan nog vragen zijn dan kunnen deze rechtstreeks aan onze medewerkers gesteld worden.

Tussentijds contact

Na ongeveer een week nemen wij contact met je op om te kijken hoe het product bevalt en of er eventueel nog aanpassingen nodig zijn. Dit geldt overigens alleen voor de grotere producten. Na levering wordt er een proefplaatsingsfactuur verstuurd. Mocht je het product willen houden, dan is dit meteen de juiste factuur. Wil je het product toch terugsturen? Dan kun je de factuur natuurlijk als niet verzonden beschouwen.

Product ruilen

Toch niet helemaal het juiste product uitgekozen om te testen? Wil je liever een andere kleur of helemaal een ander model? Wij ruilen het product graag voor je om. Het huidige product kan net zo lang blijven staan totdat de nieuwe variant geleverd wordt.

Product terugsturen?

Niet helemaal blij met het product? Dat kan gebeuren en geeft natuurlijk niets! Wij halen (kosteloos) de grote producten weer persoonlijk bij je op en nemen deze dan weer mee. De kleinere producten kunnen op eigen kosten teruggestuurd worden.

Bijna alles is te testen

95% van onze producten is 30 dagen kosteloos op proef te testen. Wat is dan de overige 5%? Dat zijn onze op maat gemaakte producten. Neem bijvoorbeeld het exoskelet. Om je over deze op maat gemaakte producten toch van informatie te voorzien, geven wij graag op locatie een demonstratie.

Contact

Het kan natuurlijk dat er aan de hand van bovenstaande nog vragen of opmerkingen zijn. Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Heine de Bruin
Heine de Bruin

Klanten tevredenstellen, daar kan Heine van genieten. Na zijn studie Small Business and Entrepreneurship is Heine van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Heine is leergierig en kreeg de ruimte om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Inmiddels is hij algemeen directeur. Health2Work biedt veel ergonomische oplossingen en dat is volgens Heine de kracht van het bedrijf. “Als ik klanten adviseer over ergonomische hulpmiddelen bij fysieke klachten, dan kunnen we altijd een geschikt product leveren. Er is bij ons geen ‘nee’ te koop.”

Ga naar alle blog berichten van Heine

Relevante blog posts

Wees je bewust van een goede houding
Wees je bewust van een goede houding

Elke dag rijd ik naar onze vestiging in Surhuisterveen, ik neem plaats aan mijn bureau en ga aan de slag. Het plaatsnemen aan mijn bureau doe ik tegenwoordig erg bewust. De...

Last van RSI/KANS klachten? Lees onze tips!
Last van RSI/KANS klachten? Lees onze tips!

RSI staat voor Repetitive Strain Injury, oftewel: schade door herhaaldelijke belasting. RSI-klachten en symptomen worden e...

Duurzame inzetbaarheid en Exoskeletten
Duurzame inzetbaarheid en Exoskeletten

Veel werknemers kampen met fysieke klachten, waardoor zij hun werkzaamheden niet goed kunnen doen of soms zelfs helemaal niet meer kunnen uitvoeren. Een gezonde werkhouding...